• Boris Tadić i Duško Vujošević danas razgovarali sa Zrenjanincima

    Nosilac izborne liste koalicije „Ajmo ljudi“ za parlamentarne izbore Boris Tadić i proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević, inače kandidat ove koalicije za gradonačelnika Beograda, posetili su danas Zrenjanin u okviru predizborne kampanje.   Bivši predsednik Srbije je na skupu u centru Zrenjanina pozvao građane da 3. aprila izađu na izbore i da, kako je rekao, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Boris Tadić i Duško Vujošević danas razgovarali sa Zrenjanincima

    Nosilac izborne liste koalicije „Ajmo ljudi“ za parlamentarne izbore Boris Tadić i proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević, inače kandidat ove koalicije za gradonačelnika Beograda, posetili su danas Zrenjanin u okviru predizborne kampanje.

     

    Bivši predsednik Srbije je na skupu u centru Zrenjanina pozvao građane da 3. aprila izađu na izbore i da, kako je rekao, „pošalju u prošlost one koji deset godina vladaju uz pomoć obmana, afera i tek retkih uspeha“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vanredni lokalni izbori: Četiri liste Sečanj ima, velik izbor, nema šta!

     

    – Ova vlast ima problem sa strategijama i koncepcijama. Mi smo kao koalicija stali iza jednog ekonomskog programa koji je dve godine pisao naš kandidat za premijera Goran Radosavljević. Za nas su temelji privrede energetika i poljoprivreda, a temelji društva su socijalna i obrazovna politika i zdravstvo. U svim tim aspektima danas imamo ogromne probleme – poručio je Boris Tadić.

     

    boris tadić

     

    Okupljenim građanima se obratio i Duško Vujošević.

     

    – Zrenjanin je nekada bio grad poznat po izuzetnim sportistima. Danas se o Zrenjaninu čuje samo po aferama. Zato mislim da je vreme da prestanemo da kritikujemo po kafanama i privatnim ispovedaonicama, nego treba da izađemo na izbore. Svako od nas treba da uradi ono što je do njega, pa će nam biti bolje – rekao je Vujošević.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ko su kandidati ove koalicije za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije iz Srednjobanatskog okruga možete PROČITATI OVDE.

     

    boris tadić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika