• Vanredni lokalni izbori: Četiri liste Sečanj ima, velik izbor, nema šta!

    Ako bismo estradnim jezikom morali da opišemo političku situaciju u opštini Sečanj, uoči vanrednih lokalnih izbora, koji će biti održani 3. aprila, kada i parlamentarni i predsednički, možda bismo je najbolje opisali parafrazirajući stihove poznate narodne pesme – „Četiri liste Sečanj ima, velik izbor, nema šta“!   Jer, na izborima za odbornike Skupštine opštine Sečanj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vanredni lokalni izbori: Četiri liste Sečanj ima, velik izbor, nema šta!

    Ako bismo estradnim jezikom morali da opišemo političku situaciju u opštini Sečanj, uoči vanrednih lokalnih izbora, koji će biti održani 3. aprila, kada i parlamentarni i predsednički, možda bismo je najbolje opisali parafrazirajući stihove poznate narodne pesme – „Četiri liste Sečanj ima, velik izbor, nema šta“!

     

    Jer, na izborima za odbornike Skupštine opštine Sečanj građani će birati između svega četiri izborne liste. Na glasačkom listiću će se naći liste Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ i Srpske radikalne stranke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sa tribine poručeno: Puno firmi krši prava radnika a država uporno ćuti

     

    Na izbornim listama „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, „Ivica Dačić – premijer Srbije“ i „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ nalaze se po 23 kandidata za odbornike. Toliko sečanjski lokalni parlament i broji mesta. Jedino se na listi radikala nalazi 11 kandidata.

     

    Žitelji ove opštine će se o budućim predstavnicima u Skupštini opštine izjašnjavati na ukupno 17 biračkih mesta.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prema podacima Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, na dan 23. januar, u opštini Sečanj nalazi se 10.500 birača sa pravom glasa.

     

    Zanimljivo je da se u Planu razvoja opštine Sečanj navodi da je, prema procenama, u ovoj opštini 2020. živelo 11.400 stanovnika. Ili su neki od ovih podataka neispravni, ili u opštini tek nekoliko stotina građana nema pravo glasa.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Lista Marinike Tepič nije skupila potpise pošto niko nije smeo da potpiše.Većina mrzi Vučuća koji dinara nije dao u Sečanj,ali ćute i trpe.

      1. Kažete nisu smeli da potpišu, čiji su to plašljivi potomci. Koliko mi je pznato u Sečnju su nekada davno živeli neki prvoborci.

        1. Oni imaju obicaj da kolektivno predju u vladajucu stranku.Dok su zuti vladali tamo je glavna stranka bila DS.Po padu zutih ceo ds je presao u sns.Nisu ni bolji ni gori od drugih.Devedeset posto Srba je ispruzilo svoju prosjacku rucicu da uzme 100 evrica od vaginalka i time pokazali kakvi su ljigavci i jajare,da ne kazem pilicari.Trenutna generacija Srba se ne razlikuje mnogo od lignji i ameba po svojoj strukturi kicme

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]