• Petoro Zrenjaninaca na izbornoj listi „Boris Tadić – Ajmo ljudi“

    Na izbornoj listi „Boris Tadić – Ajmo ljudi“, koja će učestvovati na parlamentarnim izborima, nalazi se i petoro Zrenjaninaca. Ova lista, inače, ima 245 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije.   Na 15. mestu na listi nalazi se Aleksandar Popov, diplomirani ekonomista iz Zrenjanina, a na 54. diplomirani inženjer mašinstva Vojislav Došen.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Petoro Zrenjaninaca na izbornoj listi „Boris Tadić – Ajmo ljudi“

    Na izbornoj listi „Boris Tadić – Ajmo ljudi“, koja će učestvovati na parlamentarnim izborima, nalazi se i petoro Zrenjaninaca. Ova lista, inače, ima 245 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

     

    Na 15. mestu na listi nalazi se Aleksandar Popov, diplomirani ekonomista iz Zrenjanina, a na 54. diplomirani inženjer mašinstva Vojislav Došen.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Lideri koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije” danas posetili Zrenjanin

     

    Diplomirani inženjer menadžmenta Nebojša Ivetić je 60. na listi. Diplomirana ekonomistkinja Branka Ljiljak i diplomirana pravnica Anđelija Pešić se nalaze na 64. i 65. mestu.

     

    Na izbornoj listi „Boris Tadić – Ajmo ljudi“ je i troje kandidata za narodne poslanike iz opština Žitište i Sečanj.

     

    Na 58. mestu je Dušan Bogić, inženjer tehnologije iz Žitišta, na 70. Ljiljana Vignjević, penzionerka iz Jaše Tomića, a na 78. Milica Gverić, veterinarska tehničarka iz Srpskog Itebeja.

     

    Republička izborna komisija je proglasila i izbornu listu „Alternativa za promene – Albanska demokratska alternativa“, ali na njoj nema kandidata iz Srednjobanatskog okruga.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ko su kandidati ostalih stranaka za poslanike iz našeg okruga, možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]