Kultura Vesti Zrenjanin

Odložena premijera predstave “Dečko iz poslednje klupe”

dečko iz poslednje klupe

Premijera predstave “Dečko iz poslednje klupe”, koja je bila planirana za 15. oktobar, Dan Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” iz Zrenjanina, odložena je zbog pojave koronavirusa u glumačkom ansamblu, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u ovoj ustanovi kulture.

 

“Potvrđeno je da je jedan glumac pozitivan na koronavirus, pa se ostali članovi glumačke postave nalaze u izolaciji. Premijera predstave na Dramskoj sceni se zbog toga odlaže do daljeg. Svi sa nestrpljenjem očekuju nastavak proba i izlazak pred publiku”, rečeno je našem portalu u Narodnom pozorištu.

 

Podsetimo, predstava „Dečko iz poslednje klupe“ će biti prva premijera u ovoj sezoni. Komad je rađen po tekstu španskog književnika Huana Majorge, a režiju potpisuje mlada rediteljka Tijana Vasić.

 

U nastavku pročitajte šta su o novoj predstavi rekli v.d. direktora Narodnog pozorišta Dejan Karlečik i jedan od glumaca Daniel Kovačević.

 

Dejan Karlečik: Želimo da od mladih stvorimo kvalitetnu pozorišnu publiku

 

Daniel Kovačević: Mnogi će u novoj predstavi uočiti našu svakodnevnicu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM