• Razmišljate o biznisu? Obratite pažnju na ovaj lokal koji je ponuđen na prodaju (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je lokal, odnosno poslovni prostor, uknjižen na 39 kvadrata.   Lokal ima i montažno – demontažni objekat, odnosno zimsku baštu površine 31 kvadratni metar. Nalazi se ispred lokala, na parceli koja je uzeta u zakup.   PROČITAJTE JOŠ: Trosobna kuća od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Razmišljate o biznisu? Obratite pažnju na ovaj lokal koji je ponuđen na prodaju (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je lokal, odnosno poslovni prostor, uknjižen na 39 kvadrata.

     

    Lokal ima i montažno – demontažni objekat, odnosno zimsku baštu površine 31 kvadratni metar. Nalazi se ispred lokala, na parceli koja je uzeta u zakup.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Trosobna kuća od 98 kvadrata za 15.000 evra: Objekat zahteva ozbiljnu adaptaciju (Foto)

     

    Ovom objektu pripada i pet kvadrata magacinskog prostora. Grejanje i hlađenje oba prostora je uz pomoć klima uređaja.

     

     

    Lokacija ovog poslovnog prostora je odlična, s obzirom na to da se nalazi u neposrednoj blizini centra grada i centralne gradske pijace. Na prometnom je i vidljivom mestu.

     

    Poslovni prostor se prodaje sa kompletnim inventarom, odnosno razrađenim poslom. Lokal može da se koristi kao picerija, kafe restoran ili prodajni prostor raznih uslužnih delatnosti.

     

    Cena poslovnog prostora je 67.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: „Keramika Jovanović“ otvorila najmoderniji salon keramike u Vojvodini! (Foto)

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 064 175 69 84 i 023 605 556.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]