• Trosobna kuća od 98 kvadrata za 15.000 evra: Objekat zahteva ozbiljnu adaptaciju (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosobna kuća u naselju Nova kolonija.   Ovo je kuća za one koji vole projekte, odnosno imaju vredne ruke i puno ideja. Kuća zahteva ozbiljnu adaptaciju, posle čega nekome može da postane topli dom.   PROČITAJTE JOŠ: Ovaj trosoban stan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Trosobna kuća od 98 kvadrata za 15.000 evra: Objekat zahteva ozbiljnu adaptaciju (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosobna kuća u naselju Nova kolonija.

     

    Ovo je kuća za one koji vole projekte, odnosno imaju vredne ruke i puno ideja. Kuća zahteva ozbiljnu adaptaciju, posle čega nekome može da postane topli dom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ovaj trosoban stan na prvom spratu može biti vaš za 65.000 evra (Foto)

     

    Stambeni objekat je trosoban, uknjižen na 98 kvadratnih metara. Postoji i pomoćni objekat od 15 kvadrata, a oba se nalaze na prostranom placu od 9,35 ari.

     

    Kuća ima priključak i za vodu i za struju.

     

     

    Dakle, ako imate ideju i ako mislite da ste spremni da se uhvatite u koštac sa ovakvim projektom, onda je trosobna kuća u Novoj koloniji prava prilika za vas.

     

    Cena kuće je 15.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Izdaje se lokal u naselju Lesnina: Odlično mesto za vaš biznis (Foto)

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 064 175 69 84 i 023 605 556.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija