• „Keramika Jovanović“ otvorila najmoderniji salon keramike u Vojvodini! (Foto)

    Sjajna vest za Novosađane i stanovnike okolnih mesta, ali i za nas, Zrenjanince. Otvoren je još jedan moderni salon keramike i distributivni centar kompanije „Keramika Jovanović“, na putu Novi Sad – Zrenjanin, sa desne strane, pre skretanja za Kać.   Keramika je važna komponenta svih građevinskih projekata koji uključuju kupatila, kuhinje, podove i zidove poslovnih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Keramika Jovanović“ otvorila najmoderniji salon keramike u Vojvodini! (Foto)

    Sjajna vest za Novosađane i stanovnike okolnih mesta, ali i za nas, Zrenjanince. Otvoren je još jedan moderni salon keramike i distributivni centar kompanije „Keramika Jovanović“, na putu Novi Sad – Zrenjanin, sa desne strane, pre skretanja za Kać.

     

    Keramika je važna komponenta svih građevinskih projekata koji uključuju kupatila, kuhinje, podove i zidove poslovnih objekata i ustanova, stambenih zgrada, tako da će i ovaj salon pružiti pristup kvalitetnim i raznolikim opcijama. Takođe, stručnjaci iz oblasti građevinske industrije (dizajneri, projektanti, arhitekte, investitori) moći će u ovom salonu da pronađu pravo rešenje za svoje projekte i zadovolje sve stilove uređenja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Trosobna kuća od 98 kvadrata za 15.000 evra: Objekat zahteva ozbiljnu adaptaciju (Foto)

     

    „Salon se prostire na 600 kvadratnih metara i na ovoj površini je predstavljeno 56 zaista impresivnih ambijenata. Među njima ćete, sigurni smo, pronaći svoju inspiraciju za uređenje kupatila ili bilo koje druge prostorije kada je popločavanje u pitanju. Magacinski prostor čini oko 2.500 kvadrata otvorenog i zatvorenog tipa“, ističu u kompaniji „Keramika Jovanović“.

     

    Na samom otvaranju, prisutnima se obratio Budimir Jovanović, direktor i vlasnik kompanije.

     

    – Sa ponosom mogu da kažem da otvaramo 15. salon keramike u okviru sistema „Keramika Jovanović“. Već 1. juna otvaramo i 16. salon, i to u Beogradu, u naselju Konjarnik. Ovo je salon koji nudi najbolji asortiman u gradu, ovde ćete pronaći najbolje svetske brendove i istaknute brendove domaćih proizvođača. Ono što je karakteristično za naše salone, posebno za novootvorene, jeste da ne nudimo samo proizvode i robu, već ceo koncept. Imamo arhitekte koje se bave projektovanjem kupatila, kuhinja i ostalih prostora gde se ugrađuje keramika i oprema za kupatilo, kao i laminati, koje odnedavno držimo u svom asortimanu. U pitanju su vrhunski laminati koji menjaju parkete – naveo je Jovanović.

     

    salon keramike keramika jovanović

     

    U ponudi veliki broj opcija

     

    On je pojasnio zašto je odabrana baš ova lokacija.

     

    – Ovo je dovoljno blizu Novog Sada, ali i prigradskih naselja koja gravitiraju ka tom gradu. Mislim na naselja koja pripadaju Gradu Novom Sadu, ali i opštinama Žabalj i Titel – kazao je Jovanović.

     

    Ujedno se zahvalio svim saradnicima koji su pomogli da se otvori baš ovakav salon, ali i prisutnima koji su svojim dolaskom uveličali ovu priliku.

     

    Dobro je poznato da u „Keramici Jovanović“ možete pronaći kupatilski nameštaj i tuš kabine/paravane pod okriljem ovog brenda, kao i artikle dopunjene savremenijim dizajnom. Oni predstavljaju ključne elemente pri opremanju modernih i funkcionalnih kupatila. Izdvojili bismo kombinacije drveta i metalnih delova u crnoj boji, a ovakvi elementi čine veći deo noviteta u asortimanu.

     

    Postoji veliki broj opcija, a za kupce je važno da su i estetski privlačni i prilagođeni njihovom ukusu i stilu. Iskusni trgovci u novootvorenom salonu su na raspolaganju kako bi na licu mesta pružili dodatne informacije i savete.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Izdaje se lokal u naselju Lesnina: Odlično mesto za vaš biznis (Foto)

     

    Iz „Keramike Jovanović“ na kraju poručuju da su se potrudili da otvaranjem ovog salona predstave najsavremenije trendove kao i mogućnosti kombinovanja različitih tekstura i dezena.

     

    „Pozivamo vas da nas posetite, a u prilog navedenom govore i naredne fotografije u galeriji“, poručuju iz ove kompanije.

     

    Promo

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija