• Raspisano nekoliko novih konkursa za posao u Zrenjaninu

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao u Zrenjaninu.   Ekonomsko-trgovinska škola „Jovan Trajković“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika ekonomike turističkih i ugostiteljskih preduzeća, sa 80 posto radnog vremena, za nastavu na mađarskom jeziku. Školi su, za rad na određeno vreme, potrebni i nastavnik […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisano nekoliko novih konkursa za posao u Zrenjaninu

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao u Zrenjaninu.

     

    Ekonomsko-trgovinska škola „Jovan Trajković“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika ekonomike turističkih i ugostiteljskih preduzeća, sa 80 posto radnog vremena, za nastavu na mađarskom jeziku. Školi su, za rad na određeno vreme, potrebni i nastavnik matematike sa 50 posto radnog vremena i nastavnik nemačkog jezika sa 38,9 posto radnog vremena.

     

    Restoranu „Stara zanatlija“ DOO Zrenjanin potreban je knjigovođa sa radnim iskustvom, za rad na neodređeno vreme. Od kandidata se traži osnovno informatičko znanje i najmanje početni nivo engleskog jezika. Konkurs je otvoren do 5. februara. Kontakt telefon je 060 099 38 06.

     

    Pročitajte još: Potrebni radnici za rad u Zrenjaninu, Melencima i Srpskom Itebeju

     

    Knjigovođu traži i „B&K family“ DOO Zrenjanin, takođe za rad na neodređeno vreme.

     

    Zavod za javno zdravlje Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje domara-majstora održavanja, na određeno vreme. Od kandidata se traži srednjoškolska diploma mašinske ili elektrotehničke struke i položen stručni ispit za rad sa sudovima pod pritiskom.

     

    Pročitajte još: Stopiran konkurs za odlazak medicinskih sestara u Nemačku

     

    Frizerski salon „Bella 987“ Zrenjanin zapošljava frizera, a poželjno je radno iskustvo. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 061 173 63 08.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]