Ekonomija Vesti Zrenjanin

Potrebni radnici za rad u Zrenjaninu, Melencima i Srpskom Itebeju

radnici

Objavljeni su novi oglasi za posao, a potrebni su radnici za rad u Zrenjaninu i okolnim selima. Više pročitajte u nastavku.

 

Dom za stara lica „Staro zabavište“ Melenci zapošljava medicinsku sestru na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon poslodavca je 064 245 71 57.

 

Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin traži električara sa radnim iskustvom, za rad na određeno vreme. Kandidati se mogu javiti na telefon 064 831 81 92 ili na e-mail kkucorovski@sinvoz.rs

 

Pročitajte još: Prekvalifikuj se za posao u IT sektoru i gradi novu karijeru u Zrenjaninu

 

Centar za strane jezike „Fokus“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem nastavnika nemačkog jezika, nastavnika engleskog jezika i nastavnika ruskog jezika, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 060 020 73 16.

 

DOO „Zlatni klas“ Zrenjanin zapošljava dva prodavca u maloprodaji, na određeno vreme. Rad je smenski, a zaposlenima je obezbeđena ishrana. Kontakt telefon je 530 193.

 

Pročitajte još: Kompaniji „BB Trade“ potrebni radnici u više mesta u Vojvodini

 

Medicinska škola Zrenjanin traži nastavnika akušerstva sa negom, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon za zainteresovane za posao je 533 270.

 

Osnovna škola „Miloš Crnjanski“ Srpski Itebej zapošljava nastavnika geografije, sa 20 posto radnog vremena. Kontakt telefon je 3837 458.

 

DOO „Top star“ Zrenjanin zapošljava hemičara-master hemičara, za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme. Poželjno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, a traži se i niži nivo znanja engleskog jezika i srednji nivo znanja rada na računaru.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM