• Kompaniji „BB Trade“ potrebni radnici u više mesta u Vojvodini

    Kompanija „BB Trade“ ad, trgovinski lanac koji posluje na teritoriji Vojvodine, raspisala je konkurs za regionalnog rukovodioca operacija za Banat i Bačku.   Od kandidata se traži viša ili visoka stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno dve godine i poznavanje rada na računaru, MS Office paket. Kandidat mora biti aktivan vozač […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompaniji „BB Trade“ potrebni radnici u više mesta u Vojvodini

    Kompanija „BB Trade“ ad, trgovinski lanac koji posluje na teritoriji Vojvodine, raspisala je konkurs za regionalnog rukovodioca operacija za Banat i Bačku.

     

    Od kandidata se traži viša ili visoka stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno dve godine i poznavanje rada na računaru, MS Office paket. Kandidat mora biti aktivan vozač i posedovati vozačku dozvolu „B“ kategorije, jer ima terenskog rada. Kompanija nudi fiksnu zaradu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima, mogućnost stalnog zaposlenja i profesionalnog razvoja, kao i stručno usavršavanje, kroz edukacije i obuke i mogućnost napredovanja

     

    Prijavu i CV treba slati elektronskim putem, a samo kandidati koji uđu u uži izbor biće obavešteni o ishodu selekcije.

     

    Pročitajte još: NOVO: Kompanija „Essex Balkan“ zapošljava na neodređeno vreme

     

    Kompaniji „BB Trade“ potrebni su i prodavci za rad u Zrenjaninu i Novom Bečeju. U obzir se uzimaju kandidati sa srednjom stručnom spremom i osnovnim poznavanjem rada na računaru. Poželjno je iskustvo rada u trgovini.

     

    Kompanija nudi fiksnu zaradu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima, stručno usavršavanje, treninge i mogućnost napredovanja i nematerijalne i materijalne nagrade.

     

    Otvoren je i oglas za vozače-dostavljače, sa prebivalištem u Zrenjaninu, Ečki, Stajićevu, Žablju i Đurđevu.

     

    Vozačka dozvola „C“ kategorije je obavezna, kao i srednja stručna sprema. Poželjno je vozačko iskustvo u distribuciji prehrambenih proizvoda i spremnost za terenski rad. Zaposlenima se nudi fiksna zarada i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima, stručno usavršavanje, treninzi i mogućnost napredovanja, kao i nagrade.

     

    Popunjenu prijavu za posao prodavca i vozača treba poslati na adresu poslovi.persu.rs ili CV proslediti na e-mail bb.hrmanager@gmail.com

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]