Ekonomija Vesti Zrenjanin

Kompaniji „BB Trade“ potrebni radnici u više mesta u Vojvodini

bb trade

Kompanija „BB Trade“ ad, trgovinski lanac koji posluje na teritoriji Vojvodine, raspisala je konkurs za regionalnog rukovodioca operacija za Banat i Bačku.

 

Od kandidata se traži viša ili visoka stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno dve godine i poznavanje rada na računaru, MS Office paket. Kandidat mora biti aktivan vozač i posedovati vozačku dozvolu „B“ kategorije, jer ima terenskog rada. Kompanija nudi fiksnu zaradu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima, mogućnost stalnog zaposlenja i profesionalnog razvoja, kao i stručno usavršavanje, kroz edukacije i obuke i mogućnost napredovanja

 

Prijavu i CV treba slati elektronskim putem, a samo kandidati koji uđu u uži izbor biće obavešteni o ishodu selekcije.

 

Pročitajte još: NOVO: Kompanija „Essex Balkan“ zapošljava na neodređeno vreme

 

Kompaniji „BB Trade“ potrebni su i prodavci za rad u Zrenjaninu i Novom Bečeju. U obzir se uzimaju kandidati sa srednjom stručnom spremom i osnovnim poznavanjem rada na računaru. Poželjno je iskustvo rada u trgovini.

 

Kompanija nudi fiksnu zaradu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima, stručno usavršavanje, treninge i mogućnost napredovanja i nematerijalne i materijalne nagrade.

 

Otvoren je i oglas za vozače-dostavljače, sa prebivalištem u Zrenjaninu, Ečki, Stajićevu, Žablju i Đurđevu.

 

Vozačka dozvola „C“ kategorije je obavezna, kao i srednja stručna sprema. Poželjno je vozačko iskustvo u distribuciji prehrambenih proizvoda i spremnost za terenski rad. Zaposlenima se nudi fiksna zarada i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima, stručno usavršavanje, treninzi i mogućnost napredovanja, kao i nagrade.

 

Popunjenu prijavu za posao prodavca i vozača treba poslati na adresu poslovi.persu.rs ili CV proslediti na e-mail bb.hrmanager@gmail.com

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM