Marketing Vesti Zrenjanin

Prekvalifikuj se za posao u IT sektoru i gradi novu karijeru u Zrenjaninu

devit kursevi

U devIT školi otvoren je upis nove grupe polaznika po najpovoljnijim cenama. Trenutno su otvoreni kursevi iz veb programiranja, kao i iz digitalnog marketinga.

 

Kursevi zrenjaninske devIT škole namenjeni su svim osobama koje su zainteresovane da započnu svoju IT karijeru, odnosno da prošire ili obnove svoje znanje iz ove oblasti. Uz pomoć predavača sa višegodišnjim iskustvom na realnim projektima, devIT kursevi vam omogućuju da u najkraćem periodu sa lakoćom savladate potrebne tehnologije i steknete iskustvo koje ća vam pomoći da započnete IT karijeru.

 

Bitna napomena: upis budućih IT stručnjaka u Zrenjaninu počeo je uz 20 posto popusta!

 

Kompletna IT industrija nastavlja da se širi neverovatnom brzinom. Takav trend doprineo je tome da tržištu nedostaju školovani stručnjaci u svim sektorima informacionih tehnologija, i to ne samo oni najiskusniji, već i oni koji su na početku karijere.

 

Ponude za zaposlenje u oblastima informacionih tehnologija konstantno rastu, pa je tako danas skoro svaki peti oglas namenjen IT stručnjacima. IT sektor jedan je od onih u kojima se najlakše dolazi do posla.

 

devit

 

Istraživanje koje je sproveo Stack Overflow pokazalo je da se developeri čitavog života usavršavaju i edukuju. Oni to rade samostalno ili pohađanjem različitih kurseva za programiranje.

 

– Gotovo 90 posto programera savladalo je neki programski jezik mimo formalnog obrazovanja;

 

– Njih 60 posto naučilo je programski jezik putem kursa.

 

Važno je da znate, oni koji završe kurseve u devIT biće osposobljeni za:

 

– Izradu sajtova sa najpopularnijim tehnologijama;

 

– Za rad, privatno ili u domaćim i inostranim IT kompanijama, kao programeri;

 

– Za rad na pozicijama kao što su Marketing manager, SEO specialist, Community manager za domaće i strane klijente ili kompanije ukoliko se odluče za neki od kurseva iz oblasti marketinga.

 

Prvih pet prijavljenih polaznika u svakoj grupi ostvaruje 20 posto popusta na celokupnu cenu kursa.

 

Više informacija o kursevima i kako da se upišete možete pronaći na veb sajtu https://www.devit.rs ili putem emaila na: kontakt@devit.rs

 

Podeli članak
sinovoz
FAM