• Na prodaju prizemna salonska kuća nadomak Žitnog trga (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je prizemna salonska kuća nadomak Žitnog trga.   Ova kuća smeštena je na samo minut hoda od Žitnog trga. Nalazi se na placu površine 269 kvadratnih metara, a uknjižena je na 139 kvadrata. Površina pomoćnih objekata je 11 metara kvadratnih.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju prizemna salonska kuća nadomak Žitnog trga (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je prizemna salonska kuća nadomak Žitnog trga.

     

    Ova kuća smeštena je na samo minut hoda od Žitnog trga. Nalazi se na placu površine 269 kvadratnih metara, a uknjižena je na 139 kvadrata. Površina pomoćnih objekata je 11 metara kvadratnih.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju trosoban stan u naselju Ruža Šulman (Foto)

     

    Kuća salonskog tipa ima dve sobe, dnevni boravak, trpezariju, kuhinju i kupatilo. Pripada joj i deo podruma. Ima svoj kolski ulaz i garažu u dvorištu.

     

     

    Prizemna salonska kuća u širem centru grada košta 42.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: PVC stolarija može bez ikakvih problema da se ugrađuje i tokom zime

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    PROČITAJTE JOŠ: Još jedno poskupljenje: Veći iznos firmarine u Zrenjaninu od naredne godine

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija