• Na prodaju trosoban stan u naselju Ruža Šulman (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosoban stan u naselju Ruža Šulman.   Vodimo vas u naselje Ruža Šulman, tačnije u deo koji se popularno zove Male ulice.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju trosobna kuća na Bagljašu, nalazi se na odličnoj lokaciji (Foto)   Stan koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju trosoban stan u naselju Ruža Šulman (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosoban stan u naselju Ruža Šulman.

     

    Vodimo vas u naselje Ruža Šulman, tačnije u deo koji se popularno zove Male ulice.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju trosobna kuća na Bagljašu, nalazi se na odličnoj lokaciji (Foto)

     

    Stan koji je ponuđen na prodaju je trosoban i uknjižen na 73 kvadrata. Raspored prostorija u stanu je klasičan. Ima dve spavaće sobe, kuhinja je spojena sa trpezarijom. Izlaz na jednu terasu je iz kuhinje.

     

    Dnevni boravak je odvojen i ima izlaz na drugu terasu. Kupatilo se nalazi u dnu hodnika, postavljena je ugradna kada. Kupatilo ima prirodnu ventilaciju, odnosno manji prozor.

     

     

    U stanu postoje instalacije za centralno grejanje, što znači da bi se mogao priključiti na daljinsko grejanje. Trenutno je grejanje na struju, odnosno na termoakumulacione peći.

     

    Ovom stanu pripada i garaža u zgradi od 21 kvadrat. Posebnost ovog stana ogleda se i u tome što mu pripada i deo dvorišta, kao i pomoćni objekat (šupa), koji se nalazi na parceli.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Akcijska ponuda u „Ogrevu“: Nabavite sve što vam je potrebno, a pri tome uštedite

     

    Trosoban stan u naselju Ruža Šulman košta 60.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Ovo sa cenama ovakvih stanova je otislo u takvu nerealnost da nije moguce. Po slikama vidim da se u taj stan mora sigurno uloziti jos par hiljada evra, a kupatilo puno vlage koliko vidim. I onda neko kupi to za kredit, otplacuje do kraja zivota a za to vreme ta sama zgrada za 20tak godina pitanje kakva ce biti, posto znam koje su to zgrade.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]