• ZVEZDAŠI VELIKOG SRCA: Borjan i Gobeljić uz Marka Miloševa!

    Sjajni golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan i njegov saigrač, odbrambeni igrač Marko Gobeljić, pružili su podršku mladom Zrenjanincu Marku Miloševu, koji boluje od raka kože.   Borjan i Gobeljić su na svojim instagram profilima, na kojima imaju više desetina hiljada pratilaca, podelili objavu u kojoj pozivaju svoje pratioce da pomognu Marku Miloševu.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZVEZDAŠI VELIKOG SRCA: Borjan i Gobeljić uz Marka Miloševa!

    Sjajni golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan i njegov saigrač, odbrambeni igrač Marko Gobeljić, pružili su podršku mladom Zrenjanincu Marku Miloševu, koji boluje od raka kože.

     

    Borjan i Gobeljić su na svojim instagram profilima, na kojima imaju više desetina hiljada pratilaca, podelili objavu u kojoj pozivaju svoje pratioce da pomognu Marku Miloševu.

     

    https://www.instagram.com/p/B7QeTTmBfcb/

     

    Oni su, naime, podelili objavu Humanitarne fondacije „Budi human“ Aleksandra Šapića, koja prikuplja novčana sredstva za lečenje mladog Zrenjaninca.

     

    https://www.instagram.com/p/B9NOKrNldtt/

     

    Podsetimo, Marko Milošev je odbojkaš zrenjaninskog Proletera i prvi put se sa rakom kože susreo 2015. godine. Od tada, ovaj momak vedrog duha, koji je rođen 1. septembra 1996. godine u Zrenjaninu, ne posustaje, jer želi da iz ove borbe sa opakim neprijateljem izađe kao pobednik.

     

    Više o tome, ali i o načinu kako i vi možete da pomognete Marku, PROČITAJTE OVDE.

     

    Pročitajte još: Miloš Guteša je dvaput pobedio rak, u trećoj borbi mu treba naša pomoć!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport