• Zurab Datunašvili izborio plasman na Olimpijske igre u Tokiju

    Rvač zrenjaninskog Proletera Zurab Datunašvili postao je 66. član Olimpijskog tima Srbije koji će nastupati ovoga leta na Olimpijskim igrama u Tokiju.   Datunašvili je plasmanom u finale olimpijskih kvalifikacija u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87kg ostvario rezultat vredan vize za Tokio, objavio je Olimpijski komitet Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Proleter zadovoljan učinkom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zurab Datunašvili izborio plasman na Olimpijske igre u Tokiju

    Rvač zrenjaninskog Proletera Zurab Datunašvili postao je 66. član Olimpijskog tima Srbije koji će nastupati ovoga leta na Olimpijskim igrama u Tokiju.

     

    Datunašvili je plasmanom u finale olimpijskih kvalifikacija u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87kg ostvario rezultat vredan vize za Tokio, objavio je Olimpijski komitet Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proleter zadovoljan učinkom svojih džudista na državnom prvenstvu

     

    Zurab Datunašvili je plasman na ovogodišnje izdanje Igara ostvario pobedama nad Irancem Alizadehom, Fincem Roponenom, kao i olimpijskim prvakom sa Olimpijskih igara u Riju, Davitom Čakvetadzeom iz Rusije.

     

    Nažalost, plasman na Olimpijske igre nije uspeo da ostvari Viktor Nemeš koji je došao na korak do plasmana. Viktor Nemeš je u polufinalu u kategoriji do 77 kg poražen od Azerbejžanca Rafiga Husejnova.

     

    Prvog dana takmičenja u Sofiji naš predstavnik u rvanju slobodnim stilom Hetik Kabolov u kategoriji do 74 kg izgubio je od Kolumbijca Tafura.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Srbija već ima dve osvojene kvote u grčko-rimskom stilu za Igre koje nas očekuju ovoga leta. Njih su izborili Mate Nemeš u kategoriji do 67 kg, kao i Mihail Kadžaja u kategoriji do 97 kg. U rvanju slobodnim stilom kvotu je osvojio Stevan Andrija Mićić u kategoriji do 57 kg.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Čuvena medalja Ivane Španović na izložbi “Put pravih vrednosti” (Foto)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport