• Zrenjaninski vunderkind: Bogdan Mirčetić kuca na vrata prvog tima Partizana

    Mladi fudbaler Bogdan Mirčetić iz Zrenjanina, koji će u oktobru ove godine postati punoletan, nova je uzdanica Fudbalskog kluba Partizan, na koju klub iz Humske ozbiljno računa u narednom periodu.   To je pokazao i trener crno-belih Igor Duljaj koji je u protokol za meč sa Kolubarom, odigran u okviru 25. kola Superlige Srbije, među […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski vunderkind: Bogdan Mirčetić kuca na vrata prvog tima Partizana

    Mladi fudbaler Bogdan Mirčetić iz Zrenjanina, koji će u oktobru ove godine postati punoletan, nova je uzdanica Fudbalskog kluba Partizan, na koju klub iz Humske ozbiljno računa u narednom periodu.

     

    To je pokazao i trener crno-belih Igor Duljaj koji je u protokol za meč sa Kolubarom, odigran u okviru 25. kola Superlige Srbije, među 22 Partizanova igrača, uvrstio i supertalentovanog Mirčetića. Poznavaoci prilika u mlađim uzrasnim kategorijama tvrde da će se za ovog Zrenjaninca tek čuti u narednom periodu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mladi fudbaleri Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ okružni prvaci

     

    Mirčetić je bio junak meča odigranog prošlog vikenda u okviru 18. kola Omladinske lige Srbije. Partizan je savladao RFK Grafičar rezultatom 2:0, a strelac oba gola, postignuta u 40. i 47. minutu susreta, bio je upravo Mirčetić.

     

    Mladi ofanzivni vezista rođen je 25. oktobra 2005. u Zrenjaninu. Ponikao je iz Fudbalskog kluba Sporto. Prošao je sve selektivne faze Fudbalskog saveza Srbije, a ima čak i jednu međunarodnu utakmicu protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata, kada je igrao za selekciju sastavljenu od dečaka godinu dana starijih od njega. Sredinom marta pretprošle godine potpisao je stipendijski ugovor sa FK Partizan.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Od svoje sedme godine treniram fudbal i nisam razmišljao ni o čemu drugom. Odmah sam video da je to sport koji najviše volim. Velika želja mi je da zaigram za prvi tim Partizana, pred punim stadionom, navijačima i svojom porodicom – rekao je svojevremeno za portal zrenjaninski.com Bogdan Mirčetić.

     

    bogdan mirčetić
    Foto: FK Partizan

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport