• Mladi fudbaleri Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ okružni prvaci

    Mladi fudbaleri Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina pobednici su okružnog takmičenja u fudbalu. Ovom pobedom oni su se plasirali na međuokružni nivo takmičenja, tačno kako su i planirali.   U polufinalu, mladi fudbaleri „Žarka“ su savladali protivnike iz Novog Bečeja. U finalu su deklasirali vršnjake iz Banatskog Karađorđeva rezultatom 6:0.   PROČITAJTE JOŠ: Sutjeska […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladi fudbaleri Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ okružni prvaci

    Mladi fudbaleri Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina pobednici su okružnog takmičenja u fudbalu. Ovom pobedom oni su se plasirali na međuokružni nivo takmičenja, tačno kako su i planirali.

     

    U polufinalu, mladi fudbaleri „Žarka“ su savladali protivnike iz Novog Bečeja. U finalu su deklasirali vršnjake iz Banatskog Karađorđeva rezultatom 6:0.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sutjeska više od dve decenije ima karate klub, čiji takmičari i danas nižu uspehe

     

    Za pobednički tim OŠ „Žarko Zrenjanin“ igrali su kapiten Marko Lukić, Matej Pribišić, Stefan Radovančev, Ognjen Golijanin, Simon Grubanov, Maksim Grubanov, Đorđe Samolovac, Marko Krečev, Pavle Knežević, Matija Armuš, Danilo Ćulafić i Marko Denda.

     

    Ovog puta igrali su i Sava Sergej i Tadija Tanasić, dvojica petaka, da bi, kako njihov trener i nastavnik Srđan Ignjatov kaže, malo osetili atmosferu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Fudbalerima i njihovom treneru cilj je da se po četvrti put plasiraju na republičko takmičenje.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport