• Zrenjaninski rukometaši izgubili utakmicu sa osam golova razlike

    RK Dubočica 54 – RK Proleter 36:28 (poluvreme 18:16)   Snovi o plasmanu u plej of najelitnijeg domaćeg takmičenja, u premijernoj sezoni nastupa u ARKUS Super ligi, sve su bleđi za rukometaše zrenjaninskog Proletera nakon poraza na gostovanju u Leskovcu.   Naime, u okviru 9. kola, crveno-beli iz grada na obalama Begeja poraženi su od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski rukometaši izgubili utakmicu sa osam golova razlike

    RK Dubočica 54 – RK Proleter 36:28 (poluvreme 18:16)

     

    Snovi o plasmanu u plej of najelitnijeg domaćeg takmičenja, u premijernoj sezoni nastupa u ARKUS Super ligi, sve su bleđi za rukometaše zrenjaninskog Proletera nakon poraza na gostovanju u Leskovcu.

     

    Naime, u okviru 9. kola, crveno-beli iz grada na obalama Begeja poraženi su od ekipe Dubočice rezultatom 36:28.

     

    Zrenjaninci su u većem delu prvog poluvremena bili u vođstvu. Najveću razliku napravili su u 22. minutu kada je semafor prikazivao rezultat 10:14. Nakon toga je usledio veliki pad u igri izabranika Ljubomira Obradovića. To je domaća ekipa iskoristila, te je na petnaestominutni odmor otišla sa dva gola prednosti.

     

    rk proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U drugom delu igre, Leskovčani su kontrolisali igru, bili bolji rival na terenu, što je rezultiralo time da je prednost domaće ekipe rasla iz minuta u minut, sve do maksimalnih devet golova razlike, viđenih pred sam kraj utakmice.

     

    Pročitajte još: Očekivana pobeda u Nišu, KK Proleter nije dozvolio nikakvo iznenađenje

     

    Najefikasniji u ekipi RK Proleter bio je Dušan Ilijin sa šest postignutih golova, dok se Dušan Marić pet puta upisao u listu strelaca.

     

    U narednom, 10. kolu, rukometaši Proletera će na parketu Kristalne dvorane dočekati poslednjeplasiranu ekipu na tabeli, Šamot 65 iz Aranđelovca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport