• Zrenjaninski Proleter pretrpeo prvi poraz u tekućem šampionatu

    VK Mladost (Pančevo) – VK Proleter 11:10 (3:3, 3:3, 3:0, 2:4)   Vaterpolisti zrenjaninskog VK Proleter pretrpeli su prvi poraz u tekućem šampionatu. Oni su izgubili u subotu, 20. jula, na gostovanju u Pančevu, u okviru trećeg kola Druge lige Srbije – grupa Sever, od ekipe Mladosti rezultatom 11:10.   Iako su prve dve četvrtine […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski Proleter pretrpeo prvi poraz u tekućem šampionatu

    VK Mladost (Pančevo) – VK Proleter 11:10 (3:3, 3:3, 3:0, 2:4)

     

    Vaterpolisti zrenjaninskog VK Proleter pretrpeli su prvi poraz u tekućem šampionatu. Oni su izgubili u subotu, 20. jula, na gostovanju u Pančevu, u okviru trećeg kola Druge lige Srbije – grupa Sever, od ekipe Mladosti rezultatom 11:10.

     

    Iako su prve dve četvrtine odigrane u potpunom egalu, presudna je bila treća. U njoj su domaći vaterpolisti, sa dva gola Šormaza i jednim Filipovića, napravili, ispostaviće se na kraju, nedostižnu prednost.

     

    Pročitajte još: Radnički odigrao dve kontrolne utakmice, čeka se Partizan (Foto)

     

    Pokušali su Zrenjaninci u poslednjoj četvrtini da dostignu vođstvo domaće ekipe. Ali, greške koje su napravljene u toku treće deonice koštale su izabranike trenera gostiju Nenada Vasilkovskog prvog poraza u sezoni.

     

    Najefikasniji u ekipi Proletera bio je Danilo Čabrilo sa četiri postignuta pogotka, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Aleksandar Cavić, Nikola Dostanić i Vojislav Čupić.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport