Sport Vesti Zrenjanin

Radnički odigrao dve kontrolne utakmice, čeka se Partizan (Foto)

radnički
Foto: Zoran Bogaroški

FK Grafičar (Beograd) – FK Radnički 4:0 (0:0)

FK Radnički – FK Kabel (Novi Sad) 1:2 (1:2)

 

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali su prve dve kontrolne utakmice u okviru priprema za nastupajuću sezonu, u kojoj će se crveno – crni sa Skrobare ponovo takmičiti u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.

 

O najsvežijim utiscima nakon ova dva meča razgovarali smo sa prvim strategom Radničkog Predragom Kandićem.

 

– Mislim da je bila baš dobra utakmica protiv Grafičara, pogotovo prvo poluvreme, u kom smo odigrali egal. Sad manje – više ne možemo ni očekivati neku igru, ali kad je reč o pristupu, odnosu prema igri i trčanju, mislim da je bilo stvarno dobro – ocenio je Kandić.

 

Pročitajte još: Milan Piperski novi selektor bokserske reprezentacije Srbije

 

On je naglasio da je u sastavu bilo puno mladih igrača koji su na probi.

 

– U ovom momentu smo prezadovoljni novim igračima na koje smo se fokusirali. Prošlo je tek nedelju dana, ali su se pokazali kao pravi karakteri i vođe na terenu. Pokazali su i kvalitet koji nam je falio u prvenstvu. Pogotovo Bićanin, Lazić, Krmar… Mislim da su to pojačanja za nas. Pokušavamo da napravimo neki balans sa našim igračima iz Zrenjanina i nadam se da će do početka prvenstva to biti dobra kombinacija. Imamo mesec dana da se pripremimo, odnosno sedam – osam pripremnih utakmica, što je dovoljan period – naglasio je Kandić.

 

Moguće je da jedna od kontrolnih utakmica bude odigrana i protiv FK Partizan.

 

– Još uvek se dogovaramo. Puno toga zavisi i od njihovog rasporeda, ali se stvarno nadam da će ta utakmica biti odigrana – kazao je Kandić za portal zrenjaninski.com.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM