• Radnički odigrao dve kontrolne utakmice, čeka se Partizan (Foto)

    FK Grafičar (Beograd) – FK Radnički 4:0 (0:0) FK Radnički – FK Kabel (Novi Sad) 1:2 (1:2)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali su prve dve kontrolne utakmice u okviru priprema za nastupajuću sezonu, u kojoj će se crveno – crni sa Skrobare ponovo takmičiti u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.   O najsvežijim utiscima nakon […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički odigrao dve kontrolne utakmice, čeka se Partizan (Foto)

    FK Grafičar (Beograd) – FK Radnički 4:0 (0:0)

    FK Radnički – FK Kabel (Novi Sad) 1:2 (1:2)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali su prve dve kontrolne utakmice u okviru priprema za nastupajuću sezonu, u kojoj će se crveno – crni sa Skrobare ponovo takmičiti u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.

     

    O najsvežijim utiscima nakon ova dva meča razgovarali smo sa prvim strategom Radničkog Predragom Kandićem.

     

    – Mislim da je bila baš dobra utakmica protiv Grafičara, pogotovo prvo poluvreme, u kom smo odigrali egal. Sad manje – više ne možemo ni očekivati neku igru, ali kad je reč o pristupu, odnosu prema igri i trčanju, mislim da je bilo stvarno dobro – ocenio je Kandić.

     

    Pročitajte još: Milan Piperski novi selektor bokserske reprezentacije Srbije

     

    On je naglasio da je u sastavu bilo puno mladih igrača koji su na probi.

     

    – U ovom momentu smo prezadovoljni novim igračima na koje smo se fokusirali. Prošlo je tek nedelju dana, ali su se pokazali kao pravi karakteri i vođe na terenu. Pokazali su i kvalitet koji nam je falio u prvenstvu. Pogotovo Bićanin, Lazić, Krmar… Mislim da su to pojačanja za nas. Pokušavamo da napravimo neki balans sa našim igračima iz Zrenjanina i nadam se da će do početka prvenstva to biti dobra kombinacija. Imamo mesec dana da se pripremimo, odnosno sedam – osam pripremnih utakmica, što je dovoljan period – naglasio je Kandić.

     

    Moguće je da jedna od kontrolnih utakmica bude odigrana i protiv FK Partizan.

     

    – Još uvek se dogovaramo. Puno toga zavisi i od njihovog rasporeda, ali se stvarno nadam da će ta utakmica biti odigrana – kazao je Kandić za portal zrenjaninski.com.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport