• Zrenjaninski polumaraton i naš portal poklanjaju dve dečije majice

    Ove godine će u Zrenjaninu biti održan peti po redu Zrenjaninski polumaraton. U pitanju je sportska manifestacija koja je osvojila srca mnogih Zrenjaninaca i njihovih gostiju.   Jubilarni Zrenjaninski polumaraton se održava 3. oktobra a, kako saznajemo od organizatora, interesovanje učesnika je sve veće i svakodnevno stižu nove prijave!   PROČITAJTE JOŠ: Najmlađi član Jedinstva: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski polumaraton i naš portal poklanjaju dve dečije majice

    Ove godine će u Zrenjaninu biti održan peti po redu Zrenjaninski polumaraton. U pitanju je sportska manifestacija koja je osvojila srca mnogih Zrenjaninaca i njihovih gostiju.

     

    Jubilarni Zrenjaninski polumaraton se održava 3. oktobra a, kako saznajemo od organizatora, interesovanje učesnika je sve veće i svakodnevno stižu nove prijave!

     

    PROČITAJTE JOŠ: Najmlađi član Jedinstva: Petar Draganić debitovao za prvi tim (Foto)

     

    Podsetimo, u okviru ove sportske manifestacije biće održani polumaraton dužine 21 kilometar, trka zadovoljstva na 7 kilometara i štafeta 3×7 kilometara, što znači da tri takmičara, koja su u ekipi, trče po sedam kilometara.

     

    Organizatori pozivaju sve sugrađane da u nedelju, 3. oktobra, podrže događaj, bilo kao učesnici ili posmatrači i navijači.

     

    Ukoliko želite da učestvujete u 5. Zrenjaninskom polumaratonu možete se prijaviti putem sajta trka.rs/event/215/

     

    A ovim povodom, organizatori Zrenjaninskog polumaratona i informativni portal zrenjaninski.com, kao medijski pokrovitelj, poklanjaju dve dečije majice sa motivom ovog sportskog događaja.

     

    Sve što je potrebno jeste da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“, i da tom prilikom tagujete (označite) zvaničnu FB stranicu Zrenjaninski polumaraton.

     

    Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 20. septembra.

     

    Srećno i vidimo se 3. oktobra na startnoj poziciji!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport