• Zrenjaninski košarkaš Dejan Davidovac produžio vernost Crvenoj zvezdi

    Prvotimac Košarkaškog kluba Crvena zvezda mts Dejan Davidovac potpisao je u ponedeljak produžetak aktuelnog ugovora sa crveno-belima na još godinu dana.   Time se Davidovac obavezao na novu vernost crveno-belima do kraja takmičarske sezone 2021/2022.   Dejan Davidovac je rođen 17. januara 1995. godine u Zrenjaninu. Prvi profesionalni četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je 2017. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski košarkaš Dejan Davidovac produžio vernost Crvenoj zvezdi

    Prvotimac Košarkaškog kluba Crvena zvezda mts Dejan Davidovac potpisao je u ponedeljak produžetak aktuelnog ugovora sa crveno-belima na još godinu dana.

     

    Time se Davidovac obavezao na novu vernost crveno-belima do kraja takmičarske sezone 2021/2022.

     

    Dejan Davidovac je rođen 17. januara 1995. godine u Zrenjaninu. Prvi profesionalni četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je 2017. godine. Pre toga je nastupao za ekipe Proletera i Vršca, a od 2015. do 2017. igrao je sa velikim uspehom za KK FMP.

     

    Sa KK Crvena zvezda osvojio je ABA ligu, dve titule prvaka Srbije i Superkup ABA lige, dok je sa mladom reprezentacijom osvojio titulu prvaka Evrope 2015. godine.

     

    Davidovac sa visinom od 203 centimetra može da pokriva više pozicija u timu, od beka do krila i krilnog centra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rekorder: Justin Cvetkov postavio najbolji rezultat ikada u Srbiji! (Foto)

     

    On se pre nekoliko dana našao i u ulozi modela. Naime, KK Crvena zvezda mts predstavio je dve garniture dresova (domaći i gostujući) u kojima će crveno-beli nastupati u narednoj sezoni. To je tradicionalno urađeno na Media Day-u Evrolige, koji je održan u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“. Među igračima koji su predstavili nove dresove našao se i zrenjaninski košarkaš.

     

    – Ako želite da igrate dobro pred hiljadama ljudi, prvo morate na hiljade njih da nadigrate ni pred kim. Zvuči teško? Ja sam spreman za takav izazov. Zajedno do pobede – poručio je Davidovac.

     

    Ekipa Crvene zvezde mts u utorak je otputovala u Tursku na pripremni turnir. Prema ranije utvrđenim rasporedima, takmičarsku sezonu otvara utakmicom sa Fenerbahčeom u Istanbulu početkom oktobra.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport