• Rekorder: Justin Cvetkov postavio najbolji rezultat ikada u Srbiji! (Foto)

    Atletičari zrenjaninskog kluba AS 023 Andrea Sremac i Justin Cvetkov prošlog vikenda imali su sjajne nastupe u Srbiji.   Na prvenstvu Srbije za seniore i seniorke, koje je održano minulog vikenda u Novom Pazaru, mlađa juniorka Andrea Sremac osvojila je vicešampionsku titulu u trci na 400m sa novim ličnim rekordom (56,77). U finalnoj trci na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rekorder: Justin Cvetkov postavio najbolji rezultat ikada u Srbiji! (Foto)

    Atletičari zrenjaninskog kluba AS 023 Andrea Sremac i Justin Cvetkov prošlog vikenda imali su sjajne nastupe u Srbiji.

     

    Na prvenstvu Srbije za seniore i seniorke, koje je održano minulog vikenda u Novom Pazaru, mlađa juniorka Andrea Sremac osvojila je vicešampionsku titulu u trci na 400m sa novim ličnim rekordom (56,77). U finalnoj trci na 200m zauzela je peto mesto (25,35).

     

    andrea sremac
    Foto: AS 023

     

    Trinaestogodišnji Justin Cvetkov postavio je najbolji rezultat ikada u Srbiji u trci na 300m (37,85) za mlađe pionire. Justin je novi rekord istrčao na petom memorijalnom mitingu „Mihajlo Mika Švraka“ u Sremskoj Mitrovici, koji organizuje naš proslavljeni skakač u vis Dragutin Topić.

     

    Pređašnji rekord Marka Popovića (38,46) je postavljen davne 1988. godine. Na istom takmičenju Justin je pobedio i postavio i novi lični rekord na 60m (7,65).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proleter preplivao Tamiš: Pobeda Zrenjaninaca sa pet poena razlike

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport