• Zrenjaninke briljirale u prestonici: Karaburma poražena sa 15 poena razlike

    ŽKK Karaburma (Beograd) – ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) 59:74 (15:18, 13:18, 15:21, 16:17)   Iako su se nakon prošlonedeljnog poraza na domaćem parketu od ekipe ŽKK Mileševka pribojavale ovog susreta, košarkašice zrenjaninskog Proletera ubedljivo su slavile u subotu, 12. decembra, na gostovanju u prestonici, u okviru 11. kola Druge ženske lige, nad domaćom ŽKK Karaburma, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninke briljirale u prestonici: Karaburma poražena sa 15 poena razlike

    ŽKK Karaburma (Beograd) – ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) 59:74 (15:18, 13:18, 15:21, 16:17)

     

    Iako su se nakon prošlonedeljnog poraza na domaćem parketu od ekipe ŽKK Mileševka pribojavale ovog susreta, košarkašice zrenjaninskog Proletera ubedljivo su slavile u subotu, 12. decembra, na gostovanju u prestonici, u okviru 11. kola Druge ženske lige, nad domaćom ŽKK Karaburma, rezultatom 74:59.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Članovi Tekvondo kluba Zrenjanin treniraju i razvijaju kolektivni duh

     

    Najefikasnija među izabranicama Marka Marinkova bila je Zorana Lambić sa 17 poena. Bojana Škundrić je postigla 16, dok je Tamara Jokić zabeležila 14 poena. Sjajnu partiju pružila je i Jelena Bosnić sa dabl-dabl učinkom. Ona je uz 12 postignutih poena, zabeležila i 11 skokova.

     

    Već u utorak, 15. decembra, košarkašicama Proletera sledi novo ligaško iskušenje. One će u zaostaloj utakmici 8. kola, na parketu Kristalne dvotane, dočekati ekipu ŽKK Sloga iz Požege.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin