• Članovi Tekvondo kluba Zrenjanin treniraju i razvijaju kolektivni duh

    Članovi Tekvondo kluba Zrenjanin redovno treniraju poštujući sve epidemiološke mere.   – Trenutno trenira oko pedeset tekvondista u svim uzrasnim kategorijama, od najmlađih do najstarijih. Podeljeni smo u grupe, pa u podgrupe, kako bi na prostoru od 60 kvadrata bio prisutan dozvoljeni broj sportista – kaže za portal zrenjaninski.com trener Dijana Perić.   PROČITAJTE JOŠ: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Članovi Tekvondo kluba Zrenjanin treniraju i razvijaju kolektivni duh

    Članovi Tekvondo kluba Zrenjanin redovno treniraju poštujući sve epidemiološke mere.

     

    – Trenutno trenira oko pedeset tekvondista u svim uzrasnim kategorijama, od najmlađih do najstarijih. Podeljeni smo u grupe, pa u podgrupe, kako bi na prostoru od 60 kvadrata bio prisutan dozvoljeni broj sportista – kaže za portal zrenjaninski.com trener Dijana Perić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin i zvanično postao Evropski grad sporta 2021.

     

    Ove godine članovi Tekvondo kluba Zrenjanin su imali samo tri takmičenja, što je u odnosu na prethodne godine drastično manji broj šansi da se odmere snage.

     

    – Održano je samo državno takmičenje za pionire i juniore, kao i prvenstvo Vojvodine. Ovih dana trebalo je da bude održano seniorsko prvenstvo države, ali je odloženo – ističe Perić.

     

    Ipak, tekvondistima ne nedostaje motivacije da redovno treniraju.

     

    – Ovih dana ćemo održati polaganje za pojaseve. To je dodatna motivacija, da ne treniramo samo zbog fizičke spremnosti, nego i zbog napredovanja – objašnjava Perić.

     

    Ono što u ovom sportskom klubu posebno neguju treneri Dijana i Slaviša Perić jeste druženje i stvaranje kolektivnog duha.

     

    – Posle svakog treninga svi dobiju malu čast. Da li je to jabuka ili čokoladica, ali obavezno je. Često naručimo veliku picu, pa se svi počastimo. A pred kraj godine obavezni su novogodišnji paketići za sve članove. I najstarijeg, koji ima 39 godina. Svake godine nam je dolazio i Deda Mraz. Ove će možda izostati, ali paketići neće – završava Dijana Perić.

     

    dijana perić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport