• Zrenjaninke bile dostojan rival samo u drugoj četvrtini utakmice

    ŽKK Radivoj Korać – ŽKK Proleter 89:55 (19:10, 20:21, 26:14, 25:10)   U okviru 7. kola najelitnijeg domaćeg takmičenja, košarkašice zrenjaninskog Proletera gostovale su u prestonici, ekipi ŽKK Radivoj Korać, i pretrpele su novi, šesti ovosezonski poraz.   Izabranice Marka Marinkova bile su dostojan rival samo u drugoj četvrtini, koju su dobile jednim poenom razlike. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninke bile dostojan rival samo u drugoj četvrtini utakmice

    ŽKK Radivoj Korać – ŽKK Proleter 89:55 (19:10, 20:21, 26:14, 25:10)

     

    U okviru 7. kola najelitnijeg domaćeg takmičenja, košarkašice zrenjaninskog Proletera gostovale su u prestonici, ekipi ŽKK Radivoj Korać, i pretrpele su novi, šesti ovosezonski poraz.

     

    Izabranice Marka Marinkova bile su dostojan rival samo u drugoj četvrtini, koju su dobile jednim poenom razlike. Ostatak meča u potpunosti je pripao domaćim košarkašicama. One su u ovom meču izvojevale ubedljivu pobedu od 34 poena razlike.

     

    Pročitajte još: Odbojkaši Proletera izgubili na gostovanju u Bačkom Petrovcu

     

    Najefikasnija u redovima zrenjaninskih crveno-belih bila je Sofija Olić sa postignutih 16 poena, dok je Marina Stojić upisala 10 koševa.

     

    Izglednu priliku da upišu nove bodove košarkašice Proletera imaće u narednom kolu, kada će na parketu Kristalne dvorane, u derbiju začelja, dočekati ekipu Novosadske ŽKA.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport