• Zrenjaninci u redovima reprezentacije uspešno završili pripreme u Trebinju

    Uspešno su završene dvonedeljne pripreme reprezentacije Srbije u kajaku, koje su održane u Trebinju. U redovima srpske reprezentacije našli su se i kajakaši Begeja Nikola Kovačević, Biljana Vukov, Nikolina Margić i Beatrix Orban.   „Oni su u potpunosti odradili sve planirane aktivnosti koje su im zadali selektor Jovanov i treneri. Preveslali su oko 220 kilometara, pretrčali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci u redovima reprezentacije uspešno završili pripreme u Trebinju

    Uspešno su završene dvonedeljne pripreme reprezentacije Srbije u kajaku, koje su održane u Trebinju. U redovima srpske reprezentacije našli su se i kajakaši Begeja Nikola Kovačević, Biljana Vukov, Nikolina Margić i Beatrix Orban.

     

    „Oni su u potpunosti odradili sve planirane aktivnosti koje su im zadali selektor Jovanov i treneri. Preveslali su oko 220 kilometara, pretrčali oko 30 kilometara i odradili sedam treninga u teretani. Prikazali su dobru fizičku spremnost, a naročito mlađi senior Nikola Kovačević i kadetkinja Beatrix Orban“, saopštio je Kajak klub Begej.

     

    Pročitajte još: Naslednici uspešno debitovali na takmičarskoj sceni

     

    Njih dvoje je ujedno učestvovalo na takmičenju „Trebinje open“, koje je održano na Bilećkom jezeru. Orban je osvojila prvo, a Kovačević drugo mesto.

     

    „Već polovinom aprila počinje prvo izborno takmičenje na stazama 200, 500 i 1000 metara za seniorsku reprezentaciju, na kojima će učestvovati Nikola Kovačević. Potom sledi i prvenstvo Srbije na 5000 metara, na kojem će se za prve ovogodišnje medalje boriti svo četvoro pomenutih takmičara“, saopštio je KK Begej.

     

    kajakaši begeja

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport