• Naslednici uspešno debitovali na takmičarskoj sceni

    Takmičarski pogon Karate kluba Zrenjanin bogatiji je za novu generaciju pionira koji su debitovali na takmičarskoj sceni u Staroj Pazovi. Tamo je, naime, održan tradicionalni turnir „Trofej Stare Pazove“.   Osvojeno je čak devet medalja na prvom nastupu novih zrenjaninskih nada.   Najbolji u svojim kategorijama bili su Jelena Kerčov (pionirka 2010 – 30kg), Staša […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naslednici uspešno debitovali na takmičarskoj sceni

    Takmičarski pogon Karate kluba Zrenjanin bogatiji je za novu generaciju pionira koji su debitovali na takmičarskoj sceni u Staroj Pazovi. Tamo je, naime, održan tradicionalni turnir „Trofej Stare Pazove“.

     

    Osvojeno je čak devet medalja na prvom nastupu novih zrenjaninskih nada.

     

    Najbolji u svojim kategorijama bili su Jelena Kerčov (pionirka 2010 – 30kg), Staša Ristović (pionirka 2010 -34kg), Mila Salapura (pionirka 2010 -37kg), Ivan Lagundžija (pionir 2010 -40kg) i Aleksandra Pamer (2007. nivo kate).

     

    Pročitajte još: Devet medalja za Proleter iz Zrenjanina, četiri za Omladinac iz Botoša

     

    Srebrne medalje osvojili su Sara Šušak (pionirka 2010 -30kg), Marko Ćušić (pionir 2010 -30kg) i Anja Milenović (nada 2008 -35kg). Bronzu je osvojila Milica Ognjenović (nada 2007 -44kg).

     

    Takmičarski pogon predvodili su treneri Vladimir Ilić i Milan Kordin.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport