• Zrenjaninci u kadetskoj reprezentaciji: Mladi rvači osvojili 14 medalja

    Muška i ženska kadetska reprezentacija Srbije u rvanju osvojila je ukupno 14 medalja na međunarodnom kadetskom turniru „Croatia open“ u Zagrebu.   Naša muška kadetska reprezentacija ekipno je zauzela drugo mesto sa 147 bodova, iza Hrvatske (164 boda), a ispred Češke sa 95 bodova.   PROČITAJTE JOŠ: Nikola Kovačević izborio mesto u nacionalnoj selekciji seniora   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci u kadetskoj reprezentaciji: Mladi rvači osvojili 14 medalja

    Muška i ženska kadetska reprezentacija Srbije u rvanju osvojila je ukupno 14 medalja na međunarodnom kadetskom turniru „Croatia open“ u Zagrebu.

     

    Naša muška kadetska reprezentacija ekipno je zauzela drugo mesto sa 147 bodova, iza Hrvatske (164 boda), a ispred Češke sa 95 bodova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nikola Kovačević izborio mesto u nacionalnoj selekciji seniora

     

    Mladi zrenjaninski rvači Jovan Miolski, Branko Đukić i Marko Supić činili su okosnicu reprezentacije i u Zrenjanin se vraćaju sa medaljama. Jovan Miolski je u kategoriji 65 kilograma osvojio zlatnu medalju. Marko Đukić u kategoriji 80 kilograma i Marko Supić u kategoriji 110 kilograma osvojili su srebrne medalje.

     

    – Ovo je jedan od jačih UWW turnira u Evropi za kadete, na kom je učestvovalo 10 zemalja i preko 150 takmičara. Rvači Proletera prikazali su odlično rvanje – kaže za portal zrenjaninski.com njihov trener i trener reprezentacije Đorđe Miolski.

     

    Naši kadeti osvojili su ukupno osam medalja. Od toga su tri zlatne: Dejan Bekrec (60 kg), Jovan Miolski (65 kg) i Antal Vamoš (71 kg). Srebrne medalje su osvojili Miloš Vukosavljević (55 kg), Ognjen Jakovljević (71 kg), Branko Đukić (80 kg) i Marko Supić (119). Bronzanu medalju je osvojio Simo Jovšić.

     

    kadetska reprezentacija srbije

     

    Kadetkinje takođe zauzele drugo mesto

     

    U konkurenciji kadetkinja, naša ženska selekcija je ekipno takođe osvojila drugo mesto sa 105 bodova. Našla se iza Mađarske (127 bodova), a ispred Italije sa 105 bodova.

     

    Mlade rvačice Srbije osvojile su šest medalja, od toga tri zlatne – Lena Ećimović (53 kg), Anđela Cvetković (61 kg) i Maša Perović. Srebrnim odličjima okitile su se Milica Sekulović (53 kg) i Dunja Lukić (61 kg), dok je bronzu uzela Evelin Ujhelji (61 kg).

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Uz naše mlade rvače bili su selektor Milorad Dokmanac, kao i treneri Đorđe Miolski, Dušan Popetru i Dalibor Perović.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport