• Nikola Kovačević izborio mesto u nacionalnoj selekciji seniora

    Od 28. do 30. aprila je održan Kup Srbije za pionire, kadete, juniore i seniore, kao i izborno nacionalno takmičenje u kategoriji juniora i seniora.   Kajak klub Begej iz Zrenjanina je učestvovao sa devet takmičara – četiri pionira, tri kadeta, jednom juniorkom i jednim seniorom.   PROČITAJTE JOŠ: VK Begej 1883 ostvario odlične rezultate […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nikola Kovačević izborio mesto u nacionalnoj selekciji seniora

    Od 28. do 30. aprila je održan Kup Srbije za pionire, kadete, juniore i seniore, kao i izborno nacionalno takmičenje u kategoriji juniora i seniora.

     

    Kajak klub Begej iz Zrenjanina je učestvovao sa devet takmičara – četiri pionira, tri kadeta, jednom juniorkom i jednim seniorom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: VK Begej 1883 ostvario odlične rezultate na regati „Trofej Beograda“

     

    Najbolji rezultat napravio je Nikola Kovačević. On je u kategoriji seniora veslao u K-1 na 500m i zauzeo trinaesto mesto, odnosno šesto mesto među mlađim seniorima. U K-1 1000m je zauzeo osmo mestu u finalnoj trci i time je obezbedio mesto u nacionalnoj selekciji za Svetski kup u Poznanu i Evropsko prvenstvo za mlađe seniore, koje se održava u Beogradu krajem juna.

     

    Beatrix Orban je u konkurenciji juniorki, u finalnoj trci K-1 1000m, zauzela četvrto mesto, dok se na duplo kraćoj deonici nije domogla finala. Ona je posle priprema u Trebinju imala zdravstvenih problema koji su je omeli da ravnopravno konkuriše za mesto u nacionalnoj selekciji juniorki.

     

    kajak klub begej

     

    Zapažene rezultate napravili su pioniri Radovan Ramljanski, Nemanja Vlatković, Marko Gojgolović i Aleksa Lalić. Njima je malo falilo do finalnih trka, ali bio je to veliki podstrek za budući rad i još bolje rezultate.

     

    Kadeti Steva Bojanić i Stefan Trubajić pokazali su dobru pripremljenost, ali nedovoljno za finale.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Treba istaći da je ovo najjače pojedinačno takmičenje u svim kategorijama u Srbiji. Stoga su u Kajak klubu Begej zadovoljni ostvarenim rezultatima.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport