• Zrenjaninci protiv novajlija: Poraz košarkaša Proletera u pripremnom meču

    KK Proleter – KK Slodes 75:78 (27:23, 16:21, 20:13, 12:21)   Košarkaši Proletera odigrali su na parketu Kristalne dvorane u subotu, 29. avgusta, pripremnu utakmicu protiv novajlije u drugoligaškom rangu takmičenja, ekipe KK Slodes iz Beograda.   PROČITAJTE JOŠ: Utakmica bez golova: Radnički osvojio bod na gostovanju u Rumi   Izabranici Stefana Atanackovića su, i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci protiv novajlija: Poraz košarkaša Proletera u pripremnom meču

    KK Proleter – KK Slodes 75:78 (27:23, 16:21, 20:13, 12:21)

     

    Košarkaši Proletera odigrali su na parketu Kristalne dvorane u subotu, 29. avgusta, pripremnu utakmicu protiv novajlije u drugoligaškom rangu takmičenja, ekipe KK Slodes iz Beograda.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Utakmica bez golova: Radnički osvojio bod na gostovanju u Rumi

     

    Izabranici Stefana Atanackovića su, i pored soligne partije, svojstvene ovoj fazi priprema, pretrpeli poraz rezultatom 75:78. Utakmicu je presudila slabija koncentracija momaka u crveno-belim dresovima u poslednjoj četvrtini, u kojoj su gosti iz Beograda napravili preokret, te meč dobili sa tri poena razlike.

     

     

    U redovima Zrenjaninaca istakao se Bojan Davidovac koji je u sedam navrata uspeo da pogodi za tri poena.

     

    Košarkaše Proletera već u sredu, 2. septembra, očekuje nova kontrolna utakmica. Rival Zrenjanincima, na parketu Kristalne dvorane, biće ekipa Svetog Đorđa iz Žitišta.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport