• Utakmica bez golova: Radnički osvojio bod na gostovanju u Rumi

    FK 1. maj (Ruma) – FK Radnički (Zrenjanin) 0:0   Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina osvojili su bod na gostovanju u Rumi. Oni su, u okviru 4. kola Srpske lige Vojvodina, u subotu, 29. avgusta, odigrali utakmicu bez golova protiv ekipe 1. maja.   PROČITAJTE JOŠ: Perležani poraženi u Novim Kozarcima minimalnim rezultatom   Najizgledniju šansu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Utakmica bez golova: Radnički osvojio bod na gostovanju u Rumi

    FK 1. maj (Ruma) – FK Radnički (Zrenjanin) 0:0

     

    Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina osvojili su bod na gostovanju u Rumi. Oni su, u okviru 4. kola Srpske lige Vojvodina, u subotu, 29. avgusta, odigrali utakmicu bez golova protiv ekipe 1. maja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Perležani poraženi u Novim Kozarcima minimalnim rezultatom

     

    Najizgledniju šansu za postizanje pogotka imali su domaći u 45. minutu. Nakon dosuđenog jedanaesterca za Rumljane, golman Radničkog Nemanja Radović uspeo je da odbrani penal, te na taj način omogući svojoj ekipi osvajanje jednog boda iz ovog duela.

     

    U narednom, 5. kolu, FK Radnički će u subotu, 5. septembra, na svom terenu dočekati ekipu Bečeja 1918, koja je u dosadašnjem toku šampionata, iz četiri utakmice, uspela da uknjiži četiri boda.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport