• Zrenjaninci izabrani za predsednike rvačkih saveza Srbije i Vojvodine

    Dvojica Zrenjaninaca će u narednom periodu voditi rvačke saveze Srbije i Vojvodine, odlučeno je na izbornim skupštinama. Željko Trajković ostaje na čelu Rvačkog saveza Srbije, dok je Robert Molnar izabran za predsednika Rvačkog saveza Vojvodine.   Trajković je počeo sa radom u RSS kao predsednik Stručne komisije. Bio je potpredsednik dve godine, a od 2008. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci izabrani za predsednike rvačkih saveza Srbije i Vojvodine

    Dvojica Zrenjaninaca će u narednom periodu voditi rvačke saveze Srbije i Vojvodine, odlučeno je na izbornim skupštinama. Željko Trajković ostaje na čelu Rvačkog saveza Srbije, dok je Robert Molnar izabran za predsednika Rvačkog saveza Vojvodine.

     

    Trajković je počeo sa radom u RSS kao predsednik Stručne komisije. Bio je potpredsednik dve godine, a od 2008. je čelni čovek Rvačkog saveza Srbije. U njegovom mandatu osvojeno je više od 20 seniorskih medalja na najvećim takmičenjima, među kojima je olimpijsko zlato, dva svetska i evropsko… Takođe, u njegovom mandatu je Srbija bila domaćin velikih takmičenja. Željko Trajković je i dobitnik više priznanja od Svetske rvačke federacije. Novi mandat trajaće mu do 2025. godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Branko Pavlović na čelu Stručne strukovne organizacije sudija FSV

     

    – Pred nama je puno novih obaveza i zadataka i maksimalno ćemo se angažovati da ispunimo planirano – poručio je Trajković.

     

    Robert Molnar, profesor na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Zrenjaninu, za predsednika Rvačkog saveza Vojvodine izabran je na predlog Rvačkog kluba Proleter. Podrška za kandidaturu Molnara stigla je i od rvačkih klubova Senta, Bačka, Omladinac i Partizan iz Tomaševca.

     

    Iza Molnara je 40 godina angažmana u sportu, na svim nivoima. Bio je takmičar, trener, član uprave, predsednik i potpredsednik rvačkih klubova Proleter i Omladinac iz Zrenjanina.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U svojoj takmičarskoj karijeri bio je juniorski i omladinski prvak SFRJ, a u seniorskoj konkurenciji je četiri puta osvajao treća mesta na državnim prvenstvima. Na ekipnom planu, sa RK Proleter je osvojio jednu titulu prvaka države (1993) i dva Kupa države (1993. i 1994. godine).

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport