• Branko Pavlović na čelu Stručne strukovne organizacije sudija FSV

    Branko Pavlović iz Zrenjanina izabran je za predsednika Stručne strukovne organizacije sudija Fudbalskog saveza Vojvodine. On je na tu funkciju izabran do kraja mandatnog perioda 2019. – 2023. godine, saopštio je Fudbalski savez Vojvodine.   PROČITAJTE JOŠ: Oni su sjajni: Vaterpolo klub Proleter nastavlja u pobedničkom ritmu (Foto)   To je jednoglasna odluka 37 delegata, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Branko Pavlović na čelu Stručne strukovne organizacije sudija FSV

    Branko Pavlović iz Zrenjanina izabran je za predsednika Stručne strukovne organizacije sudija Fudbalskog saveza Vojvodine. On je na tu funkciju izabran do kraja mandatnog perioda 2019. – 2023. godine, saopštio je Fudbalski savez Vojvodine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Oni su sjajni: Vaterpolo klub Proleter nastavlja u pobedničkom ritmu (Foto)

     

    To je jednoglasna odluka 37 delegata, koja je doneta na sednici Izborne skupštine Stručne strukovne organizacije sudija FSV. Sednica je održana juče u Novom Sadu.

     

    Pored mandatara Branka Pavlovića, u Izvršni odbor SSOS FSV su izabrani još Milan Radaković (potpredsednik), Uroš Subotić, Dejan Vučić, Branislav Ćaćić, Dejan Potočan, Novica Anđelovski, Bojan Ivanišević i Milan Korajlija.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Nadzorni odbor će raditi u sastavu: Dragoljub Vuksanović (predsednik), Goran Jeknić i Vladan Aleksić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport