• Zrenjaninci dominirali: Majstorović savladao Karakaševića, titula Petkovu

    Grad Subotica je proteklog vikenda bio domaćin 44. po redu Memorijalnog turnira u stonom tenisu „Vilim Harangozo“. Takmičenje će biti upamćeno po visokom kvalitetu učesnika, kao i nezapamćenim nagradnim fondom od čak pola miliona dinara.   Kada su u pitanju rezultati u muškoj konkurenciji, igrači aktuelnog šampiona domaćeg prvenstva, zrenjaninskog Banata, ponovo su dokazali dominaciju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci dominirali: Majstorović savladao Karakaševića, titula Petkovu

    Grad Subotica je proteklog vikenda bio domaćin 44. po redu Memorijalnog turnira u stonom tenisu „Vilim Harangozo“. Takmičenje će biti upamćeno po visokom kvalitetu učesnika, kao i nezapamćenim nagradnim fondom od čak pola miliona dinara.

     

    Kada su u pitanju rezultati u muškoj konkurenciji, igrači aktuelnog šampiona domaćeg prvenstva, zrenjaninskog Banata, ponovo su dokazali dominaciju u našoj državi u ovom sportu.

     

    Iako je posle dugo godina najbolji srpski igrač Aleksandar Karakašević učestvovao na domaćem turniru, na iznenađenje mnogih zaustavljen je u četvrtfinalu od strane Ilije Majstorovića. Majstorović je prosto zablistao u susretu sa našim proslavljenim reprezentativcem.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odličan nastup zrenjaninskih džudista na prvenstvu Vojvodine (Foto)

     

    Karakašević je imao prednost od 3:0 u setovima, ali je od tog momenta Majstorović preuzeo inicijativu i preokrenuo rezultat za jednu od najvrednijih pobeda u karijeri.

     

    Titula je, inače, otišla u ruke Marka Petkova, igrača Banata. Srebrna medalja pripala je još jednom igraču zrenjaninskog kluba, Marku Popoviću. Na deobi trećeg mesta završili su Ilija Majstorović i Dimitrije Levajac.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    marko petkov
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport