• Odličan nastup zrenjaninskih džudista na prvenstvu Vojvodine (Foto)

    Prvenstvo Vojvodine za mlađe dečake i devojčice u džudou, koje je održano 8. novembra u Kanjiži, još jednom je dokazalo da se u zrenjaninskom Proleteru odlično radi sa mlađim uzrasnim kategorijama.   Na ovom takmičenju Zrenjaninci su imali sjajan nastup, a rezultat je pet pojedinačnih medalja i drugo mesto za OJK Proleter u ukupnom plasmanu. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odličan nastup zrenjaninskih džudista na prvenstvu Vojvodine (Foto)

    Prvenstvo Vojvodine za mlađe dečake i devojčice u džudou, koje je održano 8. novembra u Kanjiži, još jednom je dokazalo da se u zrenjaninskom Proleteru odlično radi sa mlađim uzrasnim kategorijama.

     

    Na ovom takmičenju Zrenjaninci su imali sjajan nastup, a rezultat je pet pojedinačnih medalja i drugo mesto za OJK Proleter u ukupnom plasmanu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prvi poraz odbojkašica Proletera u tekućem šampionatu (Foto)

     

    Prva mesta i zlatne medalje osvojili su Lenka Stojanov, Andrej Ankić i Nikola Medan. Srebrnim odličjima okitili su se Lenka Stefanović i Ognjen Vukobrat.

     

    Pavle Zorić je zauzeo sedmo mesto, dok su Alek Deme i Ognjen Milovanović ostali bez plasmana.

     

    Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport