• Zrenjaninac u finalu turnira: Zoran Ludoški vicešampion u Oradei

    Juniorski šampion Srbije, 16-godišnji Zoran Ludoški iz Zrenjanina, poneo je naslov vicešampiona na juniorskom ITF turniru Grade 2 kategorije, koji je održan u rumunskoj Oradei.   Ludoški je u finalu snage odmerio sa Čehom Maksimom Mrvom koji je nakon velike borbe pobedio našeg reprezentativca rezultatom 4:6, 6:2, 6:7 (5).   PROČITAJTE JOŠ: Pet zrenjaninskih škola učestvuje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninac u finalu turnira: Zoran Ludoški vicešampion u Oradei

    Juniorski šampion Srbije, 16-godišnji Zoran Ludoški iz Zrenjanina, poneo je naslov vicešampiona na juniorskom ITF turniru Grade 2 kategorije, koji je održan u rumunskoj Oradei.

     

    Ludoški je u finalu snage odmerio sa Čehom Maksimom Mrvom koji je nakon velike borbe pobedio našeg reprezentativca rezultatom 4:6, 6:2, 6:7 (5).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pet zrenjaninskih škola učestvuje u ovogodišnjoj Junior NBA ligi

     

    U Oradei, Zoran Ludoški je odigrao prvo finale u sezoni 2022. u singl konkurenciji. U takmičarskoj 2021. odgirao je tri juniorska finala, osvojio jedan trofej, a na pobedničko postolje stao je i na Tennis Europe turniru do 16 godina, Pecinom memorijalu u Pančevu.

     

    Polufinale dubla u Oradei zabeležile su teniserke Srbije Teodora Kostović i Darja Šuvirdjonkova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    zoran ludoški
    Foto: CSM Oradea Tenis – Oficial

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport