• Zrenjaninac Igor Bašić od početka sezone standardan u dresu Titograda

    Zrenjaninac Igor Bašić je tokom letnjeg prelaznog roka napustio podgoričku Budućnost, ali je ostao u glavnom gradu Crne Gore, jer je zadužio dres OFK Titograd. S prethodnim klubom je osvojio šampionsku titulu u crnogorskom prvenstvu, ali ga je povreda na duži period odvojila od terena.   – Prethodna takmičarska sezona je za Budućnost bila dosta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninac Igor Bašić od početka sezone standardan u dresu Titograda

    Zrenjaninac Igor Bašić je tokom letnjeg prelaznog roka napustio podgoričku Budućnost, ali je ostao u glavnom gradu Crne Gore, jer je zadužio dres OFK Titograd. S prethodnim klubom je osvojio šampionsku titulu u crnogorskom prvenstvu, ali ga je povreda na duži period odvojila od terena.

     

    – Prethodna takmičarska sezona je za Budućnost bila dosta uspešna, jer se posle dužeg vremena titula vratila u Podgoricu. Što se mene lično tiče, posle duge pauze zbog povrede kolena imao sam manju minutažu na terenu, a u međuvremenu su se promenili i trener i uprava. Dok sam se oporavljao stigla je ponuda od Titograda. Želeo sam da budem standardan na terenu, pa sam najviše zbog toga prešao u novi klub – izjavio je za portal zrenjaninski.com Igor Bašić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vaterpolisti Proletera uveliko se pripremaju za nastup u Prvoj A ligi

     

    Trener i uprava Titograda već u startu su pokazali da ozbiljno računaju na visokog štopera rođenog 1996. godine. Naime, Bašić je jedan od trojice igrača Titograda koji su do sada proveli najviše minuta na terenu – ukupno 630, u sedam do sada odigranih kola.

     

    – U novom klubu sam baš lepo dočekan i od strane igrača i od stručnog štaba. Standardan sam u svim utakmicama od početka prvenstva i nadam se da će tako ostati i u narednom periodu – kazao je Bašić.

     

    igor bašić
    Foto: Privatna arhiva

     

    Prethodno kolo rešeno pobedom

     

    Titograd se za sada nalazi na pretposlednjem, devetom mestu na tabeli Prve crnogorske fudbalske lige, sa ukupno osvojenih pet bodova. Ekipa Titograda je pretrpela četiri poraza, dva puta je igrala nerešeno i ostvarila je jednu pobedu. Bašić smatra da trenutno stanje na tabeli vrlo lako može da se promeni u nastavku prvenstva.

     

    – Igrački kadar je dosta kvalitetan i ovo nije prava slika, gledajući mesto na kojem se trenutno nalazimo. Trebalo nam je dosta vremena da se uigramo i povežemo, jer nas je dosta novih u ekipi. Prethodno kolo smo rešili pobedom i nadam se da od sada krećemo uzlaznom putanjom – zaključuje Bašić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport