• Vaterpolisti Proletera uveliko se pripremaju za nastup u Prvoj A ligi

    Vaterpolisti Proletera iz Zrenjanina uveliko se pripremaju za nastup u Prvoj A ligi, koja počinje 10. oktobra. Proleter u prva dva kola gostuje ekipama Valisa iz Valjeva i Rasine iz Kruševca. Ova dva teška gostovanja pokazaće nivo spremnosti zrenjaninskih vaterpolista.   Proleter se, inače, pojačao za ovu sezonu dolaskom Matkovića iz Šapca, Ćatovića i Šantalaba […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vaterpolisti Proletera uveliko se pripremaju za nastup u Prvoj A ligi

    Vaterpolisti Proletera iz Zrenjanina uveliko se pripremaju za nastup u Prvoj A ligi, koja počinje 10. oktobra. Proleter u prva dva kola gostuje ekipama Valisa iz Valjeva i Rasine iz Kruševca. Ova dva teška gostovanja pokazaće nivo spremnosti zrenjaninskih vaterpolista.

     

    Proleter se, inače, pojačao za ovu sezonu dolaskom Matkovića iz Šapca, Ćatovića i Šantalaba iz novosadske Vojvodine i Čabrila i Ivoševića iz Spartak Prozivke. U Proleter su se vratili i igrači ponikli u Zrenjaninu – braća Luka i Mateja Bosić, kao i Milijan Ćurčin.

     

    Za rad u klubu su zaduženi sportski direktor Srđan Bogaroški, trener prve ekipe Dobrica Brdarić, trener mlađih kategorija Svetozar Odžić i Bojan Kukolj, koji vodi školicu vaterpola.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Angela Terek seniorska vicešampionka države u sedmoboju

     

    – Naši vaterpolisti već su odigrali šest pripremnih utakmica, koje su služile za uigravanje ekipe. Prvo je u Zrenjaninu pobeđena ekipa VK Beograd, takođe član Prve A lige Srbije, rezultatom 13:10. U Beogradu je odigran nezvanični sparing meč sa superligašem Starim Gradom, gde su Zrenjaninci odigrali egal sa ekipom iz višeg ranga takmičenja – kaže za portal zrenjaninski.com sportski direktor VK Proleter Srđan Bogaroški.

     

    Za vikend je ekipa Proletera osvojila jak turnir u Bečeju, sa četiri pobede i to redom: VK Beograd sa 19:14, VK Valis sa 10:7, VK Borac iz Banjaluke 16:4 i domaći VK Bečej sa 10:5.

     

    Ambicija kluba je, inače, ulazak u Super ligu, uz veliku podršku prijatelja, a najviše generalnog sponzora PerSu marketa i Grada Zrenjanina.

     

    – Ovim putem pozivamo dečake i devojčice rođene 2008. godine i mlađe da dođu na bazen i oprobaju se u našem najtrofejnijem sportu. Treninzi su svakog radnog dana od 20 časova – dodaje Bogaroški.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport