• Zrenjanin u januaru domaćin dve međunarodne rukometne utakmice

    Zrenjanin će u januaru naredne godine biti domaćin dve međunarodne rukometne utakmice i ugostiće tri reprezentacije, u okviru kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2022.   Kako je saopštio Rukometni savez Srbije, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu 5. januara trebalo bi da bude održana utakmica između reprezentacija Srbije i Francuske. Srbija će 13. januara u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjanin u januaru domaćin dve međunarodne rukometne utakmice

    Zrenjanin će u januaru naredne godine biti domaćin dve međunarodne rukometne utakmice i ugostiće tri reprezentacije, u okviru kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2022.

     

    Kako je saopštio Rukometni savez Srbije, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu 5. januara trebalo bi da bude održana utakmica između reprezentacija Srbije i Francuske. Srbija će 13. januara u našem gradu da dočeka i reprezentaciju Grčke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pobeda rukometaša Proletera nakon dramatične završnice (Foto)

     

    Između ove dve utakmice, 9. januara, srpski rukometaši će gostovati u francuskom gradu Kreteju. Tamo će biti odigran revanš sa reprezentacijom Francuske.

     

    Inače, selektor muške reprezentacije Srbije Toni Đerona objavio je širi spisak igrača na koje računa u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. koje će se održati u Mađarskoj i Slovačkoj. Na spisku je ukupno 35 igrača.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin