• Zoran je prvak države: Titulu proslavio sa drugarima iz osnovne škole

    Mladi zrenjaninski teniser Zoran Ludoški postiže uspeh za uspehom, a ovog puta je osvojio titulu državnog šampiona!   Zoran je, naime, pobednik Letnjeg prvenstva Srbije za juniore, odnosno za igrače do 16 godina, koje je odigrano na terenima Teniskog kluba Meridiana u Novom Sadu. U pitanju je turnir A kategorije, koji se nalazi u kalendaru […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zoran je prvak države: Titulu proslavio sa drugarima iz osnovne škole

    Mladi zrenjaninski teniser Zoran Ludoški postiže uspeh za uspehom, a ovog puta je osvojio titulu državnog šampiona!

     

    Zoran je, naime, pobednik Letnjeg prvenstva Srbije za juniore, odnosno za igrače do 16 godina, koje je odigrano na terenima Teniskog kluba Meridiana u Novom Sadu. U pitanju je turnir A kategorije, koji se nalazi u kalendaru Teniskog saveza Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarkaški klub Naftagas: I u malim sredinama se rađaju veliki talenti

     

    Do naslova šampiona države u konkurenciji dečaka Zoran Ludoški je došao nakon što je savladao Marka Nikolića rezultatom 6:1, 6:2.

     

    U polufinalu je bio bolji od Aleksandra Daskalovića 6:2, 6:2, dok je Marko pobedio Sašu Markovića 6:3, 3:6, 7:5.

     

    zoran ludoški šampion države

     

    Zoran je briljirao tokom celog prvenstva i nije izgubio ni set. Protivnicima u pet mečeva Ludoški je prepustio ukupno deset gemova, što potvrđuje njegovu apsolutnu dominaciju.

     

    Zanimljivo je da je Zoran na Letnjem prvenstvu Srbije u Novom Sadu napravio korak više u odnosu na Dvoransko prvenstvo Srbije odigrano u februaru u Teniskom klubu Đukić, gde je bio finalista.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Inače, najboljem mladom teniseru u Srbiji prošle nedelje, odnosno 16. juna, bio je šesnaesti rođendan. Međutim, zbog takmičarskih obaveza nije bio u prilici da ga proslavi tada, pa je to učinio juče, u društvu drugara iz osnovne škole, koji su došli da ga bodre i koji su mu uputili dvostruke čestitke – i povodom rođendana i povodom osvajanja šampionske titule.

     

    Čestitkama se pridružuje i redakcija portala zrenjaninski.com!

     

    zoran ludoški šampion države

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport