• Zlatna generacija: Mladi vaterpolisti Proletera osvojili Kup Vojvodine (Foto)

    Mladi vaterpolisti zrenjaninskog Proletera, generacija 2001. godište, osvojili su Kup Vojvodine! Oni su u nedelju, na bazenu SRC „Jug“ u našem gradu, ostvarili dve ubedljive pobede, te su se domogli zvanja najboljih u Vojvodini u svom uzrastu.   PROČITAJTE JOŠ: Odlično izdanje košarkaša Proletera u duelu protiv Beograđana (Foto)   U prvoj utakmici, Zrenjaninci su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zlatna generacija: Mladi vaterpolisti Proletera osvojili Kup Vojvodine (Foto)

    Mladi vaterpolisti zrenjaninskog Proletera, generacija 2001. godište, osvojili su Kup Vojvodine! Oni su u nedelju, na bazenu SRC „Jug“ u našem gradu, ostvarili dve ubedljive pobede, te su se domogli zvanja najboljih u Vojvodini u svom uzrastu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odlično izdanje košarkaša Proletera u duelu protiv Beograđana (Foto)

     

    U prvoj utakmici, Zrenjaninci su savladali ekipu VK Mladost iz Pančeva sa 16:4 (4:2, 4:2, 5:0, 3:0). Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Mateja Bosić sa sedam postignutih golova. Četiri puta se u listu strelaca upisao Boško Janjić, po dva gola su dali Stefan Rončević i Luka Parivodić, dok je jedan put mrežu Pančevaca zatresao Sergej Babić.

     

     

    U drugom duelu savladana je ekipa VK Spartak Prozivka iz Subotice rezultatom 18:2 (4:1, 6:0, 4:0, 4:1). Mateja Bosić sa sedam postignutih pogodaka ponovo je bio najefikasniji u redovima Zrenjaninaca. Boško Janjić je četiri puta zatresao mrežu Subotičana, dok je Luka Parivodić postigao tri gola. Po jedan put u listu strelaca upisali su se Nikola Petrović, Bojan Kovačev, Stefan Rončević i Ognjen Uzelac.

     

    Nakon što su osvojili Kup Vojvodine, vaterpolisti Proletera stekli su pravo učešća u Kupu Srbije.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport