• Odlično izdanje košarkaša Proletera u duelu protiv Beograđana (Foto)

    KK Proleter – KK Beovuk 72 (Beograd) 88:77 (22:17, 15:18, 31:22, 20:20)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su šestu pobedu u tekućoj sezoni. Oni su u nedelju, 20. decembra, na domaćem terenu, u okviru 11. kola Druge lige, savladali beogradski Beovuk rezultatom 88:77.   PROČITAJTE JOŠ: Poraz košarkašica Proletera na gostovanju u Bačkoj Topoli   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odlično izdanje košarkaša Proletera u duelu protiv Beograđana (Foto)

    KK Proleter – KK Beovuk 72 (Beograd) 88:77 (22:17, 15:18, 31:22, 20:20)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su šestu pobedu u tekućoj sezoni. Oni su u nedelju, 20. decembra, na domaćem terenu, u okviru 11. kola Druge lige, savladali beogradski Beovuk rezultatom 88:77.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Poraz košarkašica Proletera na gostovanju u Bačkoj Topoli

     

    – Svaka utakmica do kraja za nas je kao finale svetskog prvenstva, tako da smo na taj način i pripremali ekipu. Videle su se sinoć velike promene u odnosu na utakmicu prethodnog kola u Karađorđevu. Sada smo odigrali jako dobru utakmicu. Zadovoljan sam intenzitetom odbrane. Sledi nam da se spremimo za utakmicu protiv BKK Radnički u Beogradu, definitivno utakmicu sezone – izjavio je Stefan Atanacković, trener Zrenjaninaca.

     

     

    Najefikasniji među košarkašima Proletera bio je Luka Vukojičić, koji je postigao 21 poen. Nikola Šućov je dao 17, Bratislav Paunović 14, Stefan Roknić 12, a Marko Šinik 11 poena. U strelce su se takođe upisali Nikola Orlić sa 9, kao i Petar Lambić i Vladimir Gombar sa po 2 poena.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport