• ŽIVOT U KINI: Bambi Tošić podelio sa fanovima fotografije iz Šangaja

    Bivši igrač Partizana, a sada kineskog kluba Taižu Juanda, Zrenjaninac Zoran Bambi Tošić, javio se fanovima iz Šangaja. Šangaj je, inače, od Taižua, grada sa preko pet miliona stanovnika, udaljen oko 150 kilometara.   Bambi Tošić je na svom Instagram nalogu objavio fotografije iz najvećeg kineskog grada, na osnovu kojih se može zaključiti da se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŽIVOT U KINI: Bambi Tošić podelio sa fanovima fotografije iz Šangaja

    Bivši igrač Partizana, a sada kineskog kluba Taižu Juanda, Zrenjaninac Zoran Bambi Tošić, javio se fanovima iz Šangaja. Šangaj je, inače, od Taižua, grada sa preko pet miliona stanovnika, udaljen oko 150 kilometara.

     

    Bambi Tošić je na svom Instagram nalogu objavio fotografije iz najvećeg kineskog grada, na osnovu kojih se može zaključiti da se život, nakon pandemije koronavirusa, polako vraća u ovu mnogoljudnu zemlju.

     

    Na jednoj od fotografija Tošić se nalazi u bašti ekskluzivnog šangajskog restorana „Kathleen’s Waitan“, okružen brojnim gostima ovog ugostiteljskog objekta.

     

    Pročitajte još: MIODRAG RUDAN: Fudbaler Bratstva trenira i u kućnoj izolaciji (Foto)

     

    Podsetimo, Zoranov rođeni brat Darko Tošić je pre nekoliko dana izjavio za portal zrenjaninski.com da je u redovnom kontaktu sa Bambijem.

     

    – Sitaucija u Kini se normalizuje. Krajem aprila trebalo bi da počne i prvenstvo. Oni treniraju normalno i pripreme za nastavak takmičenja su u toku – preneo nam je Darko ono što mu je rekao brat Zoran Tošić.

     

    https://www.instagram.com/p/B-oX2jXnjJF/

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Od izuzetne važnosti je naglasiti da je bašta EKSKLUZIVNOG restorana,jer bože moj zar bi drugačije i imalo smisla sedeti u njemu…..u trenerci i patikicama.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport