• Zimski prelazni rok za fudbalere od 17. januara do 11. februara

    Odlukom Fudbalskog saveza Srbije, zimski prelazni rok za igrače svih stepena takmičenja i svih uzrasnih kategorija u narednoj godini trajaće od 17. januara do 11. februara.   PROČITAJTE JOŠ: Zadrugar jesenji deo prvenstva završio prvi na tabeli, bez ijednog poraza   „Na osnovu registracionog pravilnika FSS, igrači u jednoj sezoni mogu da budu registrovani za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zimski prelazni rok za fudbalere od 17. januara do 11. februara

    Odlukom Fudbalskog saveza Srbije, zimski prelazni rok za igrače svih stepena takmičenja i svih uzrasnih kategorija u narednoj godini trajaće od 17. januara do 11. februara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zadrugar jesenji deo prvenstva završio prvi na tabeli, bez ijednog poraza

     

    „Na osnovu registracionog pravilnika FSS, igrači u jednoj sezoni mogu da budu registrovani za tri kluba, a imaju pravo nastupa samo za dva. Igrači koji su to pravo iskoristili na startu sezone, neće moći da realizuju pravo nastupa za novi klub u zimskom registracionom periodu“, objavio je Fudbalski savez grada Zrenjanina.

     

    Prelazni rok za igrače rođene 2004. godine i mlađe traje do 15. marta. U tom slučaju igrači mogu da nastupaju do kraja takmičarske sezone samo u svojim uzrasnim kategorijama, ne i za seniore.

     

    „Klubovi tokom sezone mogu da koriste pravo nastupa na osnovu prve registracije. Mogu i da angažuju nepreregistrovane igrače do 31. marta“, navodi Fudbalski savez grada Zrenjanina.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]