Sport Vesti Zrenjanin

Žetva medalja u Bijeljini i Pančevu: Fenomenalan vikend za Karate klub Zadrugar

karate klub zadrugar iz lazareva

Na tradicionalnom međunarodnom karate turniru „Trofej Bijeljine“, održanom prošlog vikenda u tom gradu, učestvovalo je oko 600 takmičara iz 62 kluba iz devet država. Karate klub Zadrugar iz Lazareva je nastupio sa petoro takmičara koji su osvojili sedam medalja.

 

U konkurenciji seniorki, u apsolutnoj kategoriji, Dunja Rajić je osvojila prvo mesto. Prvoplasirana je bila i u kategoriji juniorki preko 66kg. U apsolutnoj kategoriji, u juniorskoj konkurenciji, Dunja Rajić je zauzela treće mesto.

 

PROČITAJTE JOŠ: Atletičarke Banata Nađa Ruvarac i Lena Berkov osvojile medalje na prvenstvu Vojvodine

 

Zlatne medalje osvojili su i Ognjen Krstić (juniori, do 61kg), Helena Milinović (pionirke, preko 44kg) i Nađa Kljajić (pionirke, do 34kg).

 

Drugo mesto i srebrno odličje je osvojila Sofija Mijailović u konkurenciji pionirki do 34kg.

 

karate klub zadrugar iz lazareva

 

Karate klub Zadrugar iz Lazareva nastupio je u nedelju i na međunarodnom turniru „Kup Mladosti“, koji je održan u Pančevu. Učestvovalo je oko 400 takmičara iz 43 kluba iz pet država, a Zadrugar je predstavljalo sedam takmičara. Oni su osvojili sedam medalja.

 

Dunja Rajić je osvojila zlatne medalje u kategorijama seniorki do 68kg i juniorki preko 59kg.

 

Prvo mesto zauzele su i Sofija Mijailović (pionirke, do 40kg), kao i pionirke ekipno, u sastavu Sofija Mijailović, Nađa Kljajić, Helena Milinović i Anđela Ubović.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Srebro je osvojila Nađa Kljajić (pionirke, do 40kg), a bronzu Mia Matanović (pionirke, do 32kg) i Helena Milinović (pionirke, preko 44kg).

 

karate klub zadrugar iz lazareva

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak