• ŽESTOKO: TRENER JEDINSTVA OPLEO PO DINAMU

    BANATSKO KARAĐORĐEVO – Trener Fudbalskog kluba „Jedinstvo“ iz Banatskog Karađorđeva Predrag Manojlović žestoko je odgovorio na prozivke koje su dan ranije stigle iz pančevačkog „Dinama 1945“. Podsetimo, posle utakmice odigrane u Banatskom Karađorđevu, u okviru Vojvođanske lige „Istok“, uprava pančevačkog kluba je oplela po domaćinima i sudijama, tvrdeći da je čak i fizički napadnut fudbaler […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŽESTOKO: TRENER JEDINSTVA OPLEO PO DINAMU

    BANATSKO KARAĐORĐEVO – Trener Fudbalskog kluba „Jedinstvo“ iz Banatskog Karađorđeva Predrag Manojlović žestoko je odgovorio na prozivke koje su dan ranije stigle iz pančevačkog „Dinama 1945“.

    fudbal

    Podsetimo, posle utakmice odigrane u Banatskom Karađorđevu, u okviru Vojvođanske lige „Istok“, uprava pančevačkog kluba je oplela po domaćinima i sudijama, tvrdeći da je čak i fizički napadnut fudbaler „Dinama 1945“ Milan Nedučić.

    – Saopštenje je neobjektivno i obiluje neistinama. Smešno je kad pominju lošu organizaciju, još smešnije kad ljagu bacaju na sudije i delegata koji ih, navodno, nije zaštitio – replicirao je Manojlović.

    Gosti su pobedili minimalnim rezultatom, ali uprkos tome iz Banatskog Karađorđeva nisu otišli zadovoljni.

    – Sve im je zasmetalo kada su naišli na tvrd otpor. Smešni su sa pričom o gruboj igri i startovima „opasnim po život“. Da li misle da je trebalo da spustimo ruke i da čekamo na udarac – upitao je Manojlović i poručio da ako „Dinamo 1945“ ima novac i moć, ne treba druge da devalvira.

    – Proglašeni su favoritima i ako neko želi da se nadigrava sa njima, bacaju ljagu na njega. „Jedinstvo“ je čestit klub i uvek će biti, sa mnom ili bez mene – zaključio je trener Predrag Manojlović.

    Više o svemu ovome i incidentu koji se, navodno, dogodio u Banatskom Karađorđevu, možete pročitati ovde.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport