Sport YSLAJDER

SKANDAL NA UTAKMICI: GLEDALAC UDARIO FUDBALERA?!

BANATSKO KARAĐORĐEVO – Utakmica između “Jedinstva” iz Banatskog Karađorđeva i “Dinama 1945” iz Pančeva, odigrana u Banatsko Karađorđevu, u okviru Vojvođanske lige “Istok”, ostala je u senci skandala koji se dogodio na ovom susretu.

fudbal

Upravni odbor “Dinama 1945” je u saopštenju za javnost naveo da je jedan gledalac udario fudbalera gostujuće ekipe Milana Nedučića, ali da je igra nastavljena, kao da se ništa nije dogodilo.

Pančevci su uspeli da pobede domaćine minimalnim rezultatom (0:1), zahvaljujući golu koji je u 78. minutu postigao Nebojša Arbutina.

“U neregularnim uslovima smo pobedili najviše zahvaljujući igračima i trenerima koji su dostojanstveno izdržali sve nepravde. Posle zasluženog vođstva, golom Nebojše Arbutine, bila je još veća tenzija. U 83. minutu nastala je gužva, naši igrači napadnuti su kod ograde, gledalac je udario Milana Nedučića, ali je igra nastavljena, kao da ništa nije bilo. Naš predstavnik je stavio primedbe na slabu i lošu organizaciju utakmice, kao i na suđenje, ali delegat ništa nije uneo u zapisnik”, navodi se, između ostalog, u saopštenju Fudbalskog kluba “Dinamo 1945” iz Pančeva.

Podeli članak
sinovoz
FAM