• Ženska rukometna reprezentacija poziva: Zrenjaninci, dođite da nas bodrite

    Ženska rukometna reprezentacija Srbije se u Zrenjaninu već treći dan priprema za utakmice kvalifikacija za EHF Euro 2022 protiv Švedske.   Dan uoči meča, u Kristalnoj dvorani je upriličena konferencija za medije na kojoj su govorili selektor reprezentacije Uroš Bregar, kapitenka naše selekcije Jovana Stoiljković i reprezentativka Jelena Lavko.   PROČITAJTE JOŠ: Plivači Proletera odlično […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ženska rukometna reprezentacija poziva: Zrenjaninci, dođite da nas bodrite

    Ženska rukometna reprezentacija Srbije se u Zrenjaninu već treći dan priprema za utakmice kvalifikacija za EHF Euro 2022 protiv Švedske.

     

    Dan uoči meča, u Kristalnoj dvorani je upriličena konferencija za medije na kojoj su govorili selektor reprezentacije Uroš Bregar, kapitenka naše selekcije Jovana Stoiljković i reprezentativka Jelena Lavko.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Plivači Proletera odlično počeli ovogodišnju takmičarsku sezonu

     

    Selektor Uroš Bregar se osvrnuo na tok priprema za utakmicu sa Švedskom.

     

    – Imamo veći kvalitet sada kada su se u selekciju vratile neke rukometašice koje su bile van terena zbog povreda – Jelena Lavko, Jelena Trifunović i Sanja Radosavljević. Na treninzima sve izgleda i funkcioniše dobro. Sutra očekujemo težak meč, jer znamo šta reprezentacija Švedske znači – rekao je Bregar.

     

    Srbija je na Svetskom prvenstvu u Španiji pružala odlične partije. Kapitenka reprezentacije Jovana Stoiljković je istakla da očekuje da se nastavi dobar niz igara.

     

    – Nedostajalo nam je nekoliko igračica u rotaciji, sada smo kompletni. Utakmice koje smo pružali na Svetskom prvenstvu su zaista bile dobre i ja se nadam da ćemo nastaviti taj niz – rekla je ona.

     

    Jelena Lavko se posle dužeg odsustva zbog povrede vratila na teren i u nacionalnu selekciju.

     

    – Ovom prilikom bih želela da pozovem publiku da dođe u što većem broju da nas podrži, da navija za nas. Sigurna sam da će nam to mnogo značiti sutra na utakmici – poručila je Lavko.

     

    Utakmica ima humanitarni karakter

     

    Utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Švedske na programu je u četvrtak, 3. marta, od 18 časova, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ulaznice će biti dostupne na biletarnici dvorane uz donaciju fondu „Sportom za bolje sutra“ u minimalnom iznosu od 100 dinara. Preuzimanje ulaznica biće moguće na biletarnici hale od 10 časova na dan utakmice, a ulaz u dvoranu za publiku biće otvoren od 16.30 sati.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport