• Plivači Proletera odlično počeli ovogodišnju takmičarsku sezonu

    Plivači Proletera iz Zrenjanina odlično su počeli ovogodišnju takmičarsku sezonu. Sa dva prva ovogodišnja takmičenja vratili su se sa velikim brojem medalja.   U prvom i drugom kolu Lige Vojvodine, Plivački klub Proleter je nastupio sa 53 takmičara pod vođstvom trenera Nikole Gogića i Ivane Borić.   PROČITAJTE JOŠ: Karate klub Zadrugar uspešan na startu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivači Proletera odlično počeli ovogodišnju takmičarsku sezonu

    Plivači Proletera iz Zrenjanina odlično su počeli ovogodišnju takmičarsku sezonu. Sa dva prva ovogodišnja takmičenja vratili su se sa velikim brojem medalja.

     

    U prvom i drugom kolu Lige Vojvodine, Plivački klub Proleter je nastupio sa 53 takmičara pod vođstvom trenera Nikole Gogića i Ivane Borić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karate klub Zadrugar uspešan na startu nove takmičarske sezone

     

    „Proleterovci“ su osvojili 10 zlatnih, 12 srebrnih i 11 bronzanih medalja, a pionirska ekipa posle dva kola čvrsto drži prvo mesto.

     

    Na Memorijalu „Ante Lambaša“ u Beogradu, u konkurenciji 550 takmičara iz 34 kluba, plivači Proletera osvojili su pet medalja.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ognjen Kovačević osvojio je srebrnu medalju na 100 i 50 metara leđno, a Lara Lilić srebro na 100 i 200 metara leđno. Lena Stoiljkovski je osvojila bronzanu medalju na 800 metara kraul.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport